Aránycsalásért mennyi idő míg kibannolnak nCore-on?
Figyelt kérdés
Szereztem egy régi beporosodott accountot ncoreon és egyből "feltöltöttem" csalva 36 TB-ot. Ezért bannolhatnak 24 órán belül vagy ez még gyakorlatilag lehetséges hogy valaki ennyit töltsön fel egy nap alatt? Még mindig nem bannoltak.2017. jan. 16. 16:53
1/12 P.O.C. válasza:
Megmagyaráznád, hogy mi a reteknek kell arányt csalni egy olyan oldalon, ahol már rég nem arányrendszer van? :D
4/12 anonim válasza:
*Nem a csalásból,hanem abból 36TB-bol.
5/12 anonim válasza:
Nem mintha ezt nagyon meg tudnád csinálni ha ilyet kérdezel..
6/12 A kérdező kommentje:
Jólvan na nyugivan, mondom hogy csak egy régi accounton próbáltam ki én csak filmeket letölteni megyek oda ne akasszatok itt fel :D. Arányrendszer nincs de lehet ilyen rangokat szerezni ha sok a feltöltésem, nem?
2017. jan. 16. 17:14
7/12 anonim válasza:
A rang rendszerről olvasgass a wiki-ben. Nem kizárólag a feltöltésből adódik :)
8/12 anonim válasza:
Kb 1 óra kell, amíg megkapod a banánt :)
10/12 anonim válasza:
Hát azért nem hülyék, akik képesek mac cím alapján is szűrni, azoknak valószínűleg nem fog kicsit sem feltűnni, hogy egy fél város napi adatforgalmát feltöltötted 1 nap alatt, úgy, hogy nem is töltötte le senki.
(Kötözködők kedvéért nem megyeszékhelyre gondoltam, hanem valami kisváros, mint kozármisleny :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!