Ncore-on ezért kizárhatnak aránycsalás vétkével?
Ha nem csalsz, nem zárnak ki. 61 GB egy nap alatt valóban elég sok, de nem lehetetlen.
G.
Persze, tudom hogy nincsen arány az ncore-on, hanem a torrentet 48 óráig bent kell tartani, vagy 1.0 arányig visszaseedelni. De így is hallottam már olyan programról, ami ezzel játszik, szóval rengeteg adatmennyiséget tölt vissza. Gondolom ezt az adminok ellenőrzik is, hogy kinek mennyi volt a napi feltöltése és ha valakinek nagy, akkor gyanússá válik.
Nem, tényleg ezt írja, bár lehet akkor az utorrent számolt valamit rosszul, de azóta már 67,7 GB, ami már eléggé érdekes.
A profilodban az avatarod alatt is ugyanannyi van a feltöltés mennyiségénél? Az aktivitás menüben is tudod ellenőrizni, melyik torrentnél mennyit seedeltél.
A uTorrent-ből a 2.2.1 verzió a támogatott. (nem véletlenül, az az utolsó olyan verzió amelyik probléma mentesen működik...
Megnéztem az avatáromnál az aktivitás menüt, egész szép arányok vannak ott. Tegnap letöltöttem néhány nagyobb méretű filmet, amit sokan leszedtek ma és aktív állapotban felejtettem a gépemet, így gondolom sokan rám csatlakoztak, ezért van ez a nagy feltöltés. De akkor megnyugodtam, hogy nem fognak csalónak hinni. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!