Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-on ezért kizárhatnak...

Ncore-on ezért kizárhatnak aránycsalás vétkével?

Figyelt kérdés
A mai napon érdekességképpen rámentem a torrenten belül a statisztikákra és ott írta, hogy Feltöltve ma: 61,2 GB. Hallottam olyanról, hogy aránycsalás. Szerintem ez nagyon nagy feltöltés alig egy nap alatt. Ha nem csaltam, akkor nem kell izgulnom?

2016. jan. 25. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az mCore-on nincs arányszámítás már egy jó ideje...
2016. jan. 25. 17:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
* nCore
2016. jan. 25. 17:22
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem csalsz, nem zárnak ki. 61 GB egy nap alatt valóban elég sok, de nem lehetetlen.

G.

2016. jan. 25. 18:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ezt csak álmodtad?
2016. jan. 25. 18:15
 5/17 A kérdező kommentje:

Persze, tudom hogy nincsen arány az ncore-on, hanem a torrentet 48 óráig bent kell tartani, vagy 1.0 arányig visszaseedelni. De így is hallottam már olyan programról, ami ezzel játszik, szóval rengeteg adatmennyiséget tölt vissza. Gondolom ezt az adminok ellenőrzik is, hogy kinek mennyi volt a napi feltöltése és ha valakinek nagy, akkor gyanússá válik.

Nem, tényleg ezt írja, bár lehet akkor az utorrent számolt valamit rosszul, de azóta már 67,7 GB, ami már eléggé érdekes.

2016. jan. 25. 18:23
 6/17 anonim ***** válasza:
régebben lehetett seedservert bérelni, azt nem tudom az legális-e, de ott sokkal többet is fel lehet tölteni 1 nap alatt
2016. jan. 25. 18:43
 7/17 anonim ***** válasza:

A profilodban az avatarod alatt is ugyanannyi van a feltöltés mennyiségénél? Az aktivitás menüben is tudod ellenőrizni, melyik torrentnél mennyit seedeltél.

A uTorrent-ből a 2.2.1 verzió a támogatott. (nem véletlenül, az az utolsó olyan verzió amelyik probléma mentesen működik...

2016. jan. 25. 19:36
 8/17 anonim ***** válasza:
...például nem küld hamis adatokat a tackernek. Ezért vannak felsorolva az ajánlott/tiltott kliensek a wikiben...
2016. jan. 25. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:
*trackernek
2016. jan. 25. 19:47
 10/17 A kérdező kommentje:

Megnéztem az avatáromnál az aktivitás menüt, egész szép arányok vannak ott. Tegnap letöltöttem néhány nagyobb méretű filmet, amit sokan leszedtek ma és aktív állapotban felejtettem a gépemet, így gondolom sokan rám csatlakoztak, ezért van ez a nagy feltöltés. De akkor megnyugodtam, hogy nem fognak csalónak hinni. :)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2016. jan. 25. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!