Ncore-ról kizárhatnak ha megosztom az egyik torrent letöltési fájlját?
A torrent fájlban benne van a profilodhoz tartozó egyedi azonosítószám, bárki aki letölti a te torrentjeidet, annak forgalmazása a te profilodban számolódik el. A visszaosztási szabály is téged kötelez és büntet ha nem seedelik a torrentet.
Az azonosító hamisításával vagy trükközésével meg lehet kerülni a rendszert, amit észlelni is képesek és kizárással jár.
Ettől függetlenül a fiókod korlátozott mennyiségben megosztható másokkal, és mások is ugyanazt a torrentet töltik a te azonosítóddal, ahogy most is csinálod. Arra kell figyelni, hogy ne kerüljön illetéktelenekhez a kulcsod, és azt letöltéskor ne buherálják meg.
Köszi! Fallout 4 torrent fájlját küldtem át facebook-on haveromnak. Én is letöltöttem, és vissza is seedelem :)
Tehát akkor az a lényeg hogy ebből semmi baj sem lehet. Haverom nem buherálja meg, és nem is küldi tovább senkinek sem nagy valószínűséggel.
arra figyelj, hogy ha ő is letölti, akkor duplán számolódik el a letöltött adat, ergó többet kell visszatöltened. ezt megteheti a haverod is és te is. az aktivitás menüpontban alatt megnézheted, hogy hol tartasz.
ha mégis tovább küldené a fájlt vagy csak egyszerűen nem bízol benne, akkor új kulcsot is generálhatsz a beállítások/biztonság menüpontban. ilyenkor a régi torrent fájlok nem működnek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!