Mit jelent torrentoldalakon az aránycsalás?
És akik ezt használják, azok miért teszik?? Nem mindegy, hogy mennyi az arányod ha már úgyis magas? :D
Én am 25 hete regiztem ncore-ra, nem használok semmi ilyesmi programot és eddig 5.3 TB a feltöltésem, 20 az arányom. Ez jónak számít?
Én úgy vettem észre, hogy nem igazán foglalkoznak azzal h többen használnak egy accountot. Régebben én is máséról töltögettem.
Nekem vagy 2 hétbe telik, míg visszatölt egy filmet. Volt olyan, hogy egyetlen bájtot sem töltött vissza. Néha csatlakozik valaki pár percre és azokból apránként összejön a szükséges mennyiség. Na így produkálj 20-as arányt. Ha nem lenne free lech, én sem lennék képes elfogadható arányt tartani. Azt hittem 2 megás feltöltéssel már elboldogulok, de manapság már ez is nudli.
Ez persze nem ok a csalásra.
ma 00:40 bocs hogy félre nyomtam egy billentyűt -.-" sajnos nekem se nagy a netem,igazából nem is kell,közepes oldalakon igen ezt használom évek óta,de magasabb színvonalú oldalakon nem,seed szerverem van 1gbit/s,de mivel 3 slotom van így nem jut mindenhová és 20as arány elég gagyi,nem olyan nagy szám az hogy azért kérdést fel tegyél ide hogy ezt közölhesd velünk :)
5-10TB alatt sehol nincs upom,vagy szeróval vagy RM-el,de elértem 7 év P2P pályafutásom alatt.
ez a spanom regije,na ez már jónak nevezhető,én is ekörül mozgok
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!