Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki le csekkolná nekem aki...

Namiles kérdése:

Valaki le csekkolná nekem aki ért az ilyenekhez hogy ez nem egy átvágás?

Figyelt kérdés
[link]
2018. nov. 22. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

ez az oldal átverés:

1. Nincs az oldalon semmilyen elérhetőség, se Facebook, se Linkedin, se Twitter,...

2. Az oldalon nincs rendes felhasználási feltételek, se adatvédelmi nyilatkozat.

3. Google kereséssel nem lehet találni egyetlen egy rendes kapcsolódó oldalt - se Facebook, se Linkedin:

[link]

[link]

4. Az oldal regisztrátora valami kínai magánember:

[link]

5. Hivatalos forgalmazók listája az Apple oldalán:

[link]

2018. nov. 22. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:

#6 azt nem tudom, maga a termékre gondoltam hogy bátyámnak ilyenje van. Nem ez túl olcsó, felejtős szerintem is. Lehet megkapod, de fake bóvli lesz ne lepődj meg.

Így jártam vezeték nélküli xbox controllerrel, negyede annyi volt, működött is pc-n, de xboxon nem. Okosórával is voltam így működött rendesen, csak éppen nem lehetett telefonhoz csatlakoztatni. De k..va olcsó volt! Többet ilyet nem...

2018. nov. 22. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu.

Az első válaszolónak meg lehet, hogy az angol tudása profi, de attól még gondolkodni nem tud.

2018. nov. 22. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2018. nov. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!