Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez a www.legjobbmunka.hu...

Ez a www.legjobbmunka.hu kemény átvágás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
annak tűnik, túl szép hogy igaz legyen, senki sem fog neked pénzt adni a semmiért
2013. aug. 6. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Hiszel még a mesékben?
2013. aug. 6. 07:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha youtubeon lenne nagy nézettséged akkor az lenne az álom munka mert abból meglehet élni csak sok külföldi kell hogy nézzen! És szerintem az álom munka az az hogy amikor akarsz akkor kezdesz el dolgozni videózni stb.
2013. aug. 6. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A youtubeozás sem annyira álommunka, mert bizony azzal is rengeteget kell dolgozni, és annak is csak kisebb része az élvezetes.

Rengeteg szerkesztés van, amivel bizony sok meló van.

2013. aug. 6. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igen de ha bele jössz akkor nem nagyon leszel pénz szőkében én megmondom neked őszintén inkább csinálom azt télen az ágyból egész nap mint hogy hajnalban elmennyek fél napra dolgozni de szerintem mindenki! Meg megnézetni sok emberrel a videóidat ez is elég nehéz de nagy pénzeket is lehet ezzel akasztani (300.000-500.000Ft)!
2013. aug. 6. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha van külföldi partnered és külföldieknek csinálod a videót(angol nyelven), ráadásul még jó is amit csinálsz, akkor ilyen pénzeket is kaphatsz:

[link]

2013. aug. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!