Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak a torrent tilos németorsz...

Ptyu19 kérdése:

Csak a torrent tilos németországban?

Figyelt kérdés
van egy internetes mmorpg játék metin2mester néven és ahoz hogy játszani tudjak egy klienset kell letöltenem de nem torrent hanem sima netes letöltés, és érdekelne hogy ezt ha letöltöm is törvénybe ütközök vagy nem? A kliens havonta frissül szóval ha a klienset megnyitom és frissités van rá akkor automatikusan tölti le. A válaszokat előre is Köszönöm!

2018. nov. 10. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a torrent tilos, mert mivel vissza kell tölteni, mivel a feltöltés maga a része., de lehet rosszul tudom, majd szerintem elmondják...
2018. nov. 10. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:

bérelsz egy VPS-t nem németországban, be VPN-ezel arra a szerverre és vígan törrentezel. Lehúzza és utólag VPN-el meg lehúzod.

Csók...

2018. nov. 10. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a torrent tilos, hanem az illegális tartalmak letöltése, megosztása. Ha jól tudom, a metin2 egy ingyenes multis játék, vagyis nincs benne semmi illegális.
2018. nov. 10. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

A Metin eredeti jatek, amit epp egy nemet ceg tulajdona. Szoval nem kell aggodni.

Bar 2018-ban egy 1000 eves p2w vacakot letolteni, na azt buntetni kellene.

2018. nov. 10. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez nem a sima metin2 ami a német gameforge kezében van hanem a metin2nek egy tovább fejlesztett változata amit magyarok csinálnak.Itt németországban még a weboldala sem jön be. Nemrég voltam otthon és ott bejött szóval nem értem :D
2018. nov. 10. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Németországban a tartalom jogszerűtlen terjesztését büntetik - de ezt is csak torrenten (azaz seedeléskor) tudják ellenőrizni.

A büntetés sem hivatalos, állami szervtől érkezik, hanem a jogtulajdonos által megbízott ügyvédi iroda fog jelentkezni kártérítésért.

Mivel te ilyesmit nem követsz el, ezért nincs mitől tartanod.

Az általad játszani kívánt játék lehet, hogy korlátozva van, hogy csak Magyarországról legyen elérhető. Ebben az esetben proxyt vagy VPN-t kell használnod, ha játszani akarsz vele.

2018. nov. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!