Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Németországban minden fajta...

Németországban minden fajta letöltés tilos? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg Németországban tartózkodom, és az érdekelne, hogy minden fajta program letöltése tilos (gondolok itt pl: NetFramework, Ccleaner programok letöltésére) vagy csak torrentezni illetve zenéket nem lehet letölteni?

2015. júl. 27. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Hanyszor fogjatok mar feltenni ezt a hulye kerdest?

Nemetorszagban NEM tilos a torrentezes, NEM tilos a letoltes.

Jogvedett anyagok letoltese es megosztasa illegalis.

Ha tilos lenne a torrentezes akkor pl. minden World of Tanks jatekost bortonbe zarnanak, mert az pl. torrent klienst hasznal a frissiteshez.

gyerekek, mi lenne ha megismerkednetek az alapveto fogalmakkal ebben a temaban?

2015. júl. 27. 11:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek is, köszönöm szépen a válaszodat. Én csak ezt hallottam és szerettem volna ezzel tisztában lenni. Elnézést kérek, hogy érdeklődöm efelől.
2015. júl. 27. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Azert remelem megertetted amit irtam.

Legalisan nem torrentezhetsz le filmeket, programokat, zeneket Nemetorszagban. Az mar mas kerdes hogy lebuksz-e vele. Altalaban nem, igazabol csak az aktualis zenekkel kell vigyazni, esetleg ismert kereskedelmi programokkal.

Olyanrol meg nem hallottam hogy valaki filmek letorrentezesevel bukott volna meg.

A legbiztonsagosabb az ha megveszed ami kell.

2015. júl. 27. 11:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, megértettem. De, az esetleges programokat amiket felsoroltam, azokat le lehet tölteni?
2015. júl. 27. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ezek freeware programok akkor persze.

Ha fizetosek probaverzioi, akkor is. A feltort kereskedelmi verziot nyilvan nem legalis letoltened.

2015. júl. 27. 11:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm gyors válaszodat! Ment a zöld pacsi!:)
2015. júl. 27. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:

"Legalisan nem torrentezhetsz le filmeket, programokat, zeneket Nemetorszagban."

De igen. Még itt sem büntetik a letöltést, csak a megosztást. Ha a torrent klienst be tudod állítani úgy, ohgy ne seedelje vissza amit leszedsz, akkor nem lesz gond.

"Olyanrol meg nem hallottam hogy valaki filmek letorrentezesevel bukott volna meg."

Erről kérdezd a volt nejemet. :D

"A legbiztonsagosabb az ha megveszed ami kell."

És a legkorrektebb is.

2015. júl. 29. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:

" Ha a torrent klienst be tudod állítani úgy, ohgy ne seedelje vissza amit leszedsz, akkor nem lesz gond. "

De, lehet. Mar akkor rogzitik az ip-det amig letoltesz. Mivel a szerzoi jogi torveny ugy szol hogy az alkotasok reszleteit sem lehet engedely nelkul sokszorositani, ezert mar ezen bukik a mutatvany.

Egy kicsit utana neztem, es az elmult 2-3 evben felporgettek az ipart: evente tobb szazezer! embert szolitanak fel az erre szakosodott ugyvedi irodak, hogy fizessen, vagy beperelik.

Altalaban aztan meg lehet egyezni, esetleg ha nem bizonyithato egyertelmuen hogy ki volt akkor akar ki is lehet oket cselezni, de mindenkeppen koltseges a dolog.

A legbiztosabb modszer ha az ember semmifele illegalis jogvedett dolgot sem tolt le (bar a streaming-szolgaltatasokat allitolag meg nem tudjak monitorozni, es ott csak magadnak toltesz le) vagy pedig befizet VPN-re.

2015. júl. 29. 12:16
 9/9 anonim válasza:
Én is kérdek ,youtube, m.ok.ru és társai a zene és a filmnézés csak szabad, vagy a németek tényleg mint az NDK ez is tilos? Akkor itt a németeknél is jogállamisági hézag vén, internet stazi műküdik.
jan. 28. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!