Milyen Office programok vannak amik ingyenesek, és jól alkalmazhatók, mert bármit letöltök nem tudom megnyitni mert a 2013-mas fajta fizetős lett?!
Figyelt kérdés
és idáig amit letöltöttem vagy nem müködött vagy az is fizetös .. igy bármilyen fájt letöltök azt utána nem tudom megnyitni ugye , mert jelenleg nincs semmilyen müködö programom..2014. aug. 3. 14:20
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat , sikerült!:)
2014. aug. 3. 16:55
4/5 tabaki válasza:
OFF
"a 2013-mas fajta fizetős lett"
Nagyon bosszantó. Az MS-Office soha az életben nem volt ingyenes, ezért én is mindig remélem, hogy most az egyszer eltévesztik, de már megint nem... Na, talán majd legközelebb.
ON
5/5 tabaki válasza:
@14:56:
Köszönöm a WPS-linket. Androidra nagyon jól bevált anno, most majd kipróbálom linuxon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!