Ismeri valaki az Agnatus-tól a korlátlan mobiletet?
Korlátlan mobilnetet keresek és ezt találtam. Jónak tűnik így elsőre de jó lenne ha valaki jobban ismerné hogy tényleg azt adják-e amit írnak.
Üdv! Tavaly december óta vagyok náluk korlátlan mobilinternetes. A szolgáltatás hibátlan, kellően gyors a net, átlagos használatra teljesen megfelelő, még a full HD YT videók is szépen jönnek. Mindent elektronikus úton intéztem velük és azóta is. Telefonon beszéltem az ügynökükkel, megrendeltem a szolgáltatást, minden a megbeszéltek szerint történt (szerződéskötés, adategyeztetés, stb). Gyorsan megküldték a papíralapú szerződést, a SIM-kártyájukat, beélesítettük telefonon egyeztetve és már dübörög is a net (4G/LTE). A havi díjat én havonta, eseti átutalással fizetem CIB internet bankon keresztül. A megadott e-mail címemre érkezik tőlük minden hónap elején a díjbekérő a pontos adatokkal, befizetem átutalással és használom a netet.
Nagyon jó érzés, hogy nem kell odafigyelni az adatforgalomra, használhatom minden aggódás nélkül a netet útközben, otthon és a munkahelyemen is, számítógépen, okostelefonon és tableten - én nagyon sok videót nézek meg naponta, sokat le- és feltöltök. (A FB élő közvetítésre ez sem jobb a többi szolgáltatónál, ha esetleg ilyen terveid vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!