a hello data-ra a konkurencia nem tudott ugyanolyan v jobb minőségben és árban előállni valami hasonlóval,ez a baj.a hello data meg átalakul,más néven ill jóval drágábban lesz elérhető.de akiknek ilyen van azoknak nem szűnik meg,azt hiszem ez is valami.csak nehogy odabasszanak a havidíjnak.
2018. okt. 20. 09:22
2/10 anonim válasza:
Az kevésbé zavarna, ha a korlátlanságról le kellene mondanom a 100 GB fejében, de a nagyobb havidíj engem is kényelmetlenül érintene, remélem maradhatok ebben a csomagban.
2018. okt. 24. 00:08
3/10 anonim válasza:
Engem eléggé felhúzott, ráadásul ezt a shitty 100gb-os csomagot most úgy hirdetik orrba szájba mintha valami frankó dolog lenne.
Hatalmas visszalépésnek érzem, pedig épp most akartam előfizetni de ez így eléggé ergya.
Abban nem teljesen értek veled egyet, hogy a tulajdonos váltás miatt történt.
Úgy is magyarázhatjuk, hogy tavaly bedobták próbaképp, hogy mekkora keresletet tud teremteni a korlátlan hívószó megfizethető áron, aztán mégsem lett annyira népszerű hogy megérje nekik. Főleg ha okosabban is kiporciózhatják profit szempontjából, szomorú, de ez van.
És persze bszk meg, de mindegy is mert mindegyik szolgáltató gáz.
2018. okt. 26. 02:35
4/10 anonim válasza:
Én is Hello Datás vagyok! Így már érthető, hogy miért nem lehetett hűséget kötni! A 3 mobilszolgáltató között itt volt a legolcsóbb a korlátlan net 5600 kb a (hello data Start) míg a Telekomnál pedig 12000 FT!! Remélem, hogy a meglévőket nem kapcsolják át valami más csomagra!
2018. okt. 26. 21:55
5/10 anonim válasza:
Vissza megyünk a kőkorszakba... Meglévő felhasználóként eléggé mellbe vágott, figyelembe véve, hogy itt a faluban a vezetékes net 2 megás, ez a Telenor ahhoz képest mérföldkő. Nem szívesen állnék vissza. De hát jobban teljesítünk...
2018. nov. 4. 22:12
6/10 anonim válasza:
És én voltam az, aki azt mondta hogy még jobb csomagok jönnek... Hát nagyot csalódtam! 😞
2018. nov. 9. 22:47
7/10 anonim válasza:
Nektek is felemelték a Hello Data Eu-n belüli adatkorlátját 7,5 GB-ra?
Amúgy most olvastam a Telenor Facebook oldalán, hogy A 100 GB-os adatjegyeket is csak 2019. január 30-ig értékesítik. Érdekes...
2018. nov. 21. 22:33
8/10 szántóvető válasza:
7-es az enyémet nem.de 2 nap múlva lesz számlazárásom,majd figyelni fogom.te is start csoagos vagy?
2018. nov. 21. 22:53
9/10 anonim válasza:
Igen, én is startos vagyok.
2018. nov. 21. 23:40
10/10 szántóvető válasza:
megjött az sms a 7,5 gigáról de csak január 1-től állítják át.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!