Wish? Csaló (k)? Internetes vásárlás SOS! Pls
Sziasztok kétségbe vagyok esve rendeltem egy iphoneos tokot aminek az ára kb 700 ft volt a számlàmon 900 forint és megrendeltem de jött a sms-és levette mind a 900 forintot és azt îrta fent a wishen hogy mihént ràmegy a pénz egyből leveszi és küldik ki!
De volt rajta 900 és 700 volt a tok szallitassal együtt. Lehet azért mert az Áfát nem számolta bele mert amikor rendeltem azt irta az ár áfa nélkül. Kérlek segitsetek!!!
Előbb tisztázni kellene, hogy mi van ezzel a vásárlással. Nem biztos hogy átvertek meg kicsalták a pénzed meg épp most fosztanak ki, és feleslegesen pánikolsz. Akármilyen genyó trükköket és csalásokat is alkalmaz a Wish, a fizetésnek nem szabad megbízhatatlannak lennie, mert nem használná senki.
Mondok egy példát: van 10 féle tok egy csomagban. Te rákeresel, és kiírja hogy 700 forint. De mikor konkrétan kiválasztod a 10-ből azt amelyiket tényleg akarod, akkor az már 1200 forint, mert nem egy sima fehér tok, hanem valami mintás. Az oldal abban trükközik, hogy mindig a legolcsóbb árát írja ki, te pedig lehet nem veszed észre hogy az általad kiválasztott már drágább. Ezért kellene megnézni a termék adatlapját és a visszaigazolást ha ki lett fizetve.
Ha nem lett kifizetve mert nincs elég egyenleg, akkor a vásárlás be sem fejeződött. A rendszer ilyenkor 1-2 napig még vár, és visszamondja a kifizetést is, így az esetleg függőben lévő 900 forintodat is visszaadják.
"A vásárlástól számított 8 órán belül visszamondhatsz bármilyen terméket, amelyet már nem szeretnél megkapni.
Ha a rendelésedet kevesebb mint 8 órája adtad le, ellátogathatsz a Rendelési előzmények oldalra, és rákattinthatsz a pénzvisszatérítés igénylése gombra."
Nem hiszem hogy átvertek.Szerintem simán a cucc ára nem forintban volt számolva viszont a wish oldala automatikusan átváltotta neked, csak más értékkel mint a bankod. Ja meg a wish-en szoktak pár száz forintnyi szállítási költésget kérni lehet azt nem láttad.
Bár a wish egy nagy scam mert semmi mást nem csinál csak kínai webshopoktól rendeli a te nevedre pl ebay,aliexpress etc és rátesz egy kis hasznot is.
viszont külföldi vásárlásnál mindig használj paypalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!