A "mestemobile" oldal mennyire megbízható?
Olyan oldal nincs...
A bestemobile meg egy külföldi cég, külföldi székhellyel. Biztos nem rendelnék onnan telefont...
Az,félre írtam...
De elolvastam hogy hogy működik és az volt oda írva hogy magyar cég,és Mo.-n belül ingyenes a szállítás,és 7 napon belül max megérkezik...
De miért kell vámot fizetni?
A VÁM-ot nem olvastam. EU-n belül nem kell.
Ennyire magyar a cég:
"Személyes átvételei lehetőség (egyeztetés után): GTB Exoress sro , Komarno, Ekeltrarenska cesta 1, Gate 2"
El kell érte menned Szlovákiába...
De biztosan szállítják házhoz is,nem??
De mindegy megbízható amúgy?
Gondolom azóta már vettél telefont, de biztosan vannak még hozzád hasonlóak akik nem mernek rendelni tőlük.
Valóban külföldi székhellyel rendelkeznek, így olcsóbban tudják adni a termékeket az áfa miatt. Én egy elég drága telefont vettem náluk, még az árukeresőn is 20.000 Ft-tal volt olcsóbb a mobil, mint a második legolcsóbb helyen. Folyamatosan kedvesen megírt üzenetekkel tájékoztatnak a rendelés/szállítás menetéről, minden lépésükről tájékoztatnak. A szállítás kicsit tovább tart, mint más helyen, nekem 4 munkanapon belül jött meg. Nagyon jó árakon dolgoznak, szerintem nyugodtan rendeljen tőlük bárki. Bár nekem nem volt ilyen gondom, tudtommal a garanciás dolgokat is normálisan intézik, ha netán baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!