Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan oldható meg a nem...

Szunyog36 kérdése:

Hogyan oldható meg a nem biztonságos weboldalak megnyitása Chroe-ban és Mozzilla esetében?

Figyelt kérdés
A legtöbb online filmnézős oldal nem tölt be, mivel "nem biztonságos a weboldal" valamint ahol a lejátszó ablaknak kellene bejönnie ott kiírja, hogy az "XY érvénytelen választ adott" ez Chrome böngészőben. Mozillán is ugyanez az oldal pedig azt írja h a biztosnágos kapcsolat sikertelen és ezt a hibaüzenetet írja: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG.

2018. aug. 26. 12:15
 1/6 A kérdező kommentje:

Egy külföldi oldalon ezt a választ találtam, de nem nagyon értem, hogy ezt hogyan kellene csinálni. Ebben tudna valaki segíteni?

Make sure to reset the security.tls.version.max pref to 1 if you have previously changed this pref to 0 to disable TLS 1.0

2018. aug. 26. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Általában elég a No Coin, ami a bányász scripteket blokkolja és a ublock Origin, ami reklámblokkoló.
2018. aug. 26. 12:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Telepítettem mindkettőt, de sajnos ugyanaz a helyzet, mint eddig
2018. aug. 26. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Más oldalak rendben betöltenek? Ha nem, akkor lehet hogy véletlenül elállítottál valamit.
2018. aug. 26. 20:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Más oldalak rendben vannak. De mondok konkrét példát.

Meg akarok nézni egy filmet,és mondjuk a mozicsillagon beköldött linkek közül 3-4 lejátszó nem működik: Openload, Vidlox, Vidtome..., de működik a FlashX.

Legfőbb bajom, hogy rengeteg film van, ami nincs feltöltve arra a pár videós oldalra ami nálam működik. Ez a probléma nem most jött elő, kb 3-4 hóapja, de lehet már régebb óta, de most kezdett el zavarni igazán. Azt is kipróbáltam, h ugyanazon a linken más böngészővel is kipróbálom, de mindkét böngészőnél(Chrome, Mozilla) ugyanazok a videós linkek működnek

2018. aug. 26. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Vírusírtód van telepítve? Lehet az tiltja le őket. Csak így egyik napról a másikra kezdtel el nem működni?
2018. aug. 27. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!