Orbot, Orfox mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Tor böngèszőhöz viszonyitva? Nincs gèpem helyette tabletem van. Használja valaki a fent említett böngèszőket? Mik a tapasztalataitok?2018. aug. 21. 17:19
1/3 Alex Fly válasza:
Az Orbot a TOR mobil oprendszerekre írt hivatalos kliense. Pintosan olyan biztonságos, mint más platformra írt TOR böngészők...
2/3 kukorika válasza:
Jah, amatőr hekkerek ellen biztos. Profi top hekkerek kivéve ha rádáll egy-egy titkosszolgálat, akkor semmi sem véd... nem kell titkolózni, nem kell mutyizni és akkor nincs mitől félni, nyugodtan használhatsz Windows10-et Internet Explorerre... látnak-látnak és akkor mi van...? De amúgy jó dolog.... :D
3/3 anonim válasza:
Biztonságos. Elméletben nem látják, hogy mit csinálsz, de bonyolult megoldásokkal (leginkább időmérésesek) vissza lehet azért követni.
Én használom, azt leszámítva, hogy sokkal lassabb egy chromenál nem tapasztaltam vele eddig semmi gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!