Hol érdemes eladó DVD filmeket hirdetni a Jófogáson és a Vaterán kívül?
VHS kazetta nincs az árukeresőn.
Miért nincs?
Magnó kazetta meg miért van?
Eredeti filmes VHS kazetta még van:
Fehersrac 30:
Ezek közül a magnókazetták közül melyik a műsoros? És azon belül is melyik bolt tart belőle raktáron 4589 db-ot?
Mutatsz nekem egy 2018-as album megjelenést kazettán?
De nyilván a kereskedő a hülye, meg a kiadók, akik rendre jönnek ki legújabb DVD filmekkel...
A Ready Player One duplalemezes extra változat is nyilván rájuk fog rohadni 3999Ft-ért, csak még nem tudják.
Szólj nekik, hogy ne csinálják, ha nem akarnak rövid úton csődbe menni! Lehetőleg a Tesco polcairól is vetesd le, mert láthatóan ők se tudják, mi kell a vásárlóknak ;)
# 32
Csakhogy nem 2018-as gyártású VHS műsoros kazetták, hanem az évezred elejéről megmaradtak.
Az hogy 1000 emberből öt még DVD-ben gondolkodik az nem jelent semmit. Még akkor se ha lepontozzátok. Persze egy csomó film megjelenik DVD-n és valszeg én vagyok a hülye hogy FullHD-ben szeretném nézni nem retro SD-ben 2018-ban.
Ennek ellenére fenntartom hogy aki ma a három említett platformon nem akar eladni az tartsa meg magának...
Fehersrac 35:
Szerintem félreérted amit mondok. Én nem arról beszélek, hogy a DVD ne lenne elavult, vagy bárkinek is ajánlanám, hogy a frissen vásárolt 4K tv-n DVD-ket nézzen, hanem arról, hogy ettől függetlenül itthon még mindig ez a legkeresettebb formátum. Tele van minden üzlet DVD-vel, de blu-ray (pláne UHD) csak elvétve akad.
Nem 1000 emberből 5 gondolkodik DVD-ben, hanem 995 (ha már túlzunk)...
Ha ezt képtelen vagy elfogadni, az viszont már nem az én hibám.
De engem speciel ez teljesen hidegen hagy, mert egyébként se vennék (már) hazai kiadású lemezeket.
Én és az ismerőseim évek óta nem vettünk DVD-t. Ezek szerint a Netflixről a HBOGO-ról meg az AMazon Prime, UPC videótárról nem hallottál, ahol havi 3000-ért több tízezer film közül válogathatsz.
Harmicezer film, ember!! Ennek a mennyiségnek a tizede sem fér el a Tesco polcain. Ezért van tele DVD-vel az áruház mert a kutya sem veszi, csak a Netflixnek közel 150 millió!! előfizetője van, ők sem DVD-znek már. Rendszeresen járok a Tescoba - hetente - de évek óta nem láttam embert DVD-t venni. 10-15 éve még igen.
Aki nyitott szemmel jár látja hogy DVD a kutyának sem kell.
Fehersrac # 37
Értem, ezek szerint a Tesco tök hülye, olyan termékeket árul, ami senkinek sem kell? Tényleg nem értem, hogy nem mentek csődbe eddig?
Az alapos piackutatásról -"Rendszeresen járok a Tescoba - hetente - de évek óta nem láttam embert DVD-t venni. 10-15 éve még igen"- meg csak annyit, hogy amikor a Tesco-n rajta marad nagyobb mennyiségű eladhatatlan áru, azt rendszerint akciózza, ennek ellenére én (már csak) teljes árú, azaz 2-3eFt-os DVD-ket szoktam látni (BD-t meg egyet sem). Úgy látszik, valakik mégis megveszik, csak véletlenül valahogy mindig olyankor, amikor te vagy ott ;)
Nem mellesleg én is teljes áron szoktam eladni a még meglévő filmjeimet (3-3eFt-ért vett valaki kettőt nemrég), ugyan nem sokat vesznek, de nem is sokkal kevesebbet, mint 10 évvel ezelőtt (ez inkább annak tudható be, hogy lusta vagyok következetesen hirdetni).
Az HBO go/UPC videotárról nem sokat tudok, de a Netflix/Amazon filmek egy része csak felskálázott (ami meg nem, sokszor még az is a DVD bitrátát közelíti felülről, egy BD-hez képest smafu), tehát valójában sokszor ugyanúgy csak DVD minőséget kapsz. A Netflix amúgy -mivel nem nagyon foglalkozik a magyar filmezők igényeivel (szinkron, felirat csak kb 200 filmhez van, hiába van több tízezer!)-, nem is igazán sikeres itthon, csak egy kis réteg használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!