Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol érdemes eladó DVD filmeket...

Hol érdemes eladó DVD filmeket hirdetni a Jófogáson és a Vaterán kívül?

Figyelt kérdés
A Jófogás az idő, a Vatera meg a pénz ráfordítást nem érni meg számomra (a FB hirdetés meg nekem átláthatatlan), olyan oldalakat keresek helyettük, amelyeknek magas a látogatottságuk, ingyenes a hirdetésfeladás, és nem kötnek bele állandóan a hirdetés szövegébe. Kimondottan DVD filmes oldal is érdekelne.

#DVD #apróhirdetés #nemjófogás
2018. júl. 10. 12:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Én FB oldalakon szoktam hírdetni az eladó tárgyainkat.

Amúgy DVD-nek még mindig van értelme. Kb 12 éves CD amin rá van írva a régi képek, videók hibátlanul beolvassa. Ennyi idő alatt 2x meghalt volna egy HDD vagy egy SSD. Felhőre meg ilyet nem tennék mert na.. Privacy. Adatmentésre tökéletes a CD/DVD.

2018. júl. 12. 12:22
 12/41 A kérdező kommentje:

Nekem a HDD-im is hibátlanul működnek 10 éve :)

Lehet hogy majd a FB hirdetési lehetőségeit is átnézem egyszer, de amit eddig feltettem...még visszakeresni is problémás.

2018. júl. 12. 13:41
 13/41 anonim ***** válasza:
33%
#10 Egyszer befizetsz 2000 Ft-ot nekik, és akkor nem kell külön utalgatnod, abból vonják le a díjat. Átutalás költsége 0,3%, azaz 6 Ft. Felrakod a DVD-t, fent van hónapokig, mondjuk 1 évig, az 12*9 ft, tehát 108 Ft, + a 6ft 1/20 része, szóval 109 ft-ba került a feltöltés, eladod 4-6-8 ezer ft-ért, ahogy azt írtad (itt azért van egy nagy LOL), nézzük a rosszabb esetet, 4000 ft, annak a 6%-a 240 Ft, tehát a DVD-d elkelt 3650 Ft-os áron. Az nem olyan rossz.
2018. júl. 13. 11:51
 14/41 anonim ***** válasza:
Ja, és nyugodtan pontozz le mindenkit, nem egy netpistike dicséretére szorulva. ;-)
2018. júl. 13. 11:54
 15/41 P.O.C. ***** válasza:
Hadd pontozzon ha jólesik neki. Általános reakció ezen az oldalon. Ha fáj az igazság, akkor mínuszoknak. :) Persze a DVD attól még nem fog elkelni, ha csak nem valami díszdobozos gyűjtői kiadás.
2018. júl. 13. 12:35
 16/41 anonim ***** válasza:

# 11: Akkor jobban járok veszek ezer darab DVD CD lemezeket filmek és zenék tárolására?

Sokkal biztonságosabb mint egy SSD, külső belső HDD, Pendrive, SD kártya stb?

Nekem vannak 2005-ben írt zenék is, semmi bajuk.

2018. júl. 14. 17:03
 17/41 anonim ***** válasza:
59%
16: Nem. drágább és sok helyet foglal és csöppet sem biztonságosabb.
2018. júl. 14. 18:01
 18/41 A kérdező kommentje:

"Ha fáj az igazság, akkor mínuszoknak"

Ez egy kérdezős oldal, ha valaki nem a kérdésre válaszol, vagy egyértelműen hamisat állít, akkor azt érdemes lepontozni a hatékonyság, és a többi kérdésfeltevő segítése érdekében ;)

Ezt az állítólagos "igazságot" meg már más is megcáfolta itt a válaszolók között, nem csak én...

2018. júl. 15. 00:38
 19/41 A kérdező kommentje:

SziSzilvi95:

Köszi a Vaterás infókért, azt természetesen nem pontoztam le. Majd ha lesz kedvem, talán teszek egy (újabb) próbát velük, de legfeljebb csak pár filmet tudnék így meghirdetni, mert egyenként nem fogom feltölteni a 200-300 eladó DVD-met, egyben meg nem lenne értelme. Egyszer régebben csináltam egy csomó feltöltést, de később archívból is törölték őket, így nem tudtam/tudom többé megújítani, azután elegem lett, és évekig nem is foglalkoztam többet az oldallal, még a regisztrációmat is töröltem.

2018. júl. 15. 00:47
 20/41 anonim ***** válasza:
37%
19 csoportosan szokták feltölteni, a leírásban berakoda a listát, és utána vagy kommentben, vagy az újrafeltöltékoe frissíted, a vevő meg megadja hogy melyiket kéri. Így elég 1 hirdetés 50-100 DVD-nek is akár. Kevesebb macera, de vaterán lehet tömegesen is feltölteni, egyszer valaki felrakott egy pakli uno kártyát laponként, biztos nem egyenként tölötte fel. Külön fényképpel ráadádul. Mondjuk az hülye is volt. :)
2018. júl. 15. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!