Hol érdemes eladó DVD filmeket hirdetni a Jófogáson és a Vaterán kívül?
Én FB oldalakon szoktam hírdetni az eladó tárgyainkat.
Amúgy DVD-nek még mindig van értelme. Kb 12 éves CD amin rá van írva a régi képek, videók hibátlanul beolvassa. Ennyi idő alatt 2x meghalt volna egy HDD vagy egy SSD. Felhőre meg ilyet nem tennék mert na.. Privacy. Adatmentésre tökéletes a CD/DVD.
Nekem a HDD-im is hibátlanul működnek 10 éve :)
Lehet hogy majd a FB hirdetési lehetőségeit is átnézem egyszer, de amit eddig feltettem...még visszakeresni is problémás.
# 11: Akkor jobban járok veszek ezer darab DVD CD lemezeket filmek és zenék tárolására?
Sokkal biztonságosabb mint egy SSD, külső belső HDD, Pendrive, SD kártya stb?
Nekem vannak 2005-ben írt zenék is, semmi bajuk.
"Ha fáj az igazság, akkor mínuszoknak"
Ez egy kérdezős oldal, ha valaki nem a kérdésre válaszol, vagy egyértelműen hamisat állít, akkor azt érdemes lepontozni a hatékonyság, és a többi kérdésfeltevő segítése érdekében ;)
Ezt az állítólagos "igazságot" meg már más is megcáfolta itt a válaszolók között, nem csak én...
SziSzilvi95:
Köszi a Vaterás infókért, azt természetesen nem pontoztam le. Majd ha lesz kedvem, talán teszek egy (újabb) próbát velük, de legfeljebb csak pár filmet tudnék így meghirdetni, mert egyenként nem fogom feltölteni a 200-300 eladó DVD-met, egyben meg nem lenne értelme. Egyszer régebben csináltam egy csomó feltöltést, de később archívból is törölték őket, így nem tudtam/tudom többé megújítani, azután elegem lett, és évekig nem is foglalkoztam többet az oldallal, még a regisztrációmat is töröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!