Hol érdemes eladó DVD filmeket hirdetni a Jófogáson és a Vaterán kívül?
"vagy egyértelműen hamisat állít, akkor azt érdemes lepontozni "
És azt ki dönti el hogy valaki egyértelműen hamisat állít??
Te?? És te 2018-ban azt mondod hogy van értelme DVD-t árulni...
Ha megnézed mennyire "virágzik" ma Magyarországon a DVD kölcsönzés és vásárlás akkor rájönnél hogy nincs igazad de mivel ez téged nem érdekel csak a lemezeidtől akarsz megszabadulni, ezért mindenkit lepontozol aki nem ért veled egyet. Ez ilyen egyszerű...
Segítsetek!
Van kettő DVD lejátszom, az egyik felvevős is, sajnos nem játsszák le még az avi újabb kódekes filmeket sem, azt írják nem támogatott.
Régebben írt avi-kat szépen lejátszották, aztán az nCore-ról szépen ki tiltották az avi-t ami 100%-ig nem játsszák le, nem tudom mit csináljak velük.
Sajnos egyre kevesebb tévé csatorna is van a DVD felvevőn, régen még volt 55 csatorna is, most már 30 csatorna van. :(:(
Miért nem tudják lejátszani az újabb kódekes filmeket?
Tévé csatornák miért tűnek el?
Szintén a videomagnómnál is már csak 30 csatorna van.
Tarr KFT.
Hifin sose volt olyan gond hogy nem játsszoták volna le az MP3-t.
Zenéknél miért nincs ilyen gond mint a filmek kódekével?
"Miért nem tudják lejátszani az újabb kódekes filmeket?"
Mert ahhoz ismerniük kéne az új, modern és jobb kodeket.
"Zenéknél miért nincs ilyen gond mint a filmek kódekével?"
Mert azoknál ritkább az új kodek. Nem is kell ott új mert a zenénél már most elég jó minőséget tudnak a jelenlegi kodekek tehát nem kell újabb.
Videónál meg HD, FullHD,4K,8K, egyre jobb a film minősége és ezekhez kell "igazítani" a kodeket is, hogy az is fejlettebb és gyorsabb legyen. De sajnos általában új kodekekhez új gép - tv, médiabox - kell.
A DVD-nél használt MPEG2-es kodek meg már rég a levesben van ezért nem veszik a lemezeket. Mint írtam, pont olyan ez mint az MP3 kontra szalagos magnó. Biztos jó, csak máűr nagyon-nagyon kevés embert érdekel...
Sajnos nem tudok sok csatornáról már felvenni filmeket, DVD felvevőmmel se videomagnómmal.
Hogy lehet meg csinálni fogja a digitális csatornákat is?
Azt olvastam, hogy a BLU-RAY lejátszok se ismerik fel 100%-ig az nCore kodekes filmeket. Igaz ez?
Akkor a BLU-RAY lejátszok, BLU-RAY lemezt is felesleges venni már?
Akkor max hifit érdemes venni, és sok CD-t?
21 Fehersrac:
"Ha megnézed mennyire "virágzik" ma Magyarországon a DVD kölcsönzés és vásárlás akkor rájönnél hogy nincs igazad"
Megnéztem:
Az egyik legismertebb hazai filmes webshop kínálatában 4630 db DVD van raktáron, és 863 db BD...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!