Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan nyithatok portot ezen...

Hogyan nyithatok portot ezen az új felületen? [TP-Link AC900 - újonnan telepített router]

Figyelt kérdés

Jelenleg képtelen vagyok a 2302-2305 közötti portok feloldására, pedig elvileg mindent helyesen csináltam. Bevallom nem értek hozzá! (átjátszó modem= UPC Ubee EVW3226)

[link]

[link]

2018. júl. 8. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:

"átjátszó modem= UPC Ubee EVW3226"

Tehát ha jól sejtem van egy modemmel egybeépített routered (routerként) erre csatlakozik a TP-Link a WAN portjával?

Az nem jó, dupla NAT-olás, akkor az adott porto(ka)t át kellene engedni a UPC eszközén is.

"a 2302-2305 közötti portok"

Miért használsz porttartományt ha a túlvégen egy portot használsz?

2018. júl. 8. 11:18
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Így Bride módba kéne állítani a UPS eszközét, de az a modem sajnos olyat nem tud.

[link]

Így sajnos mind a két eszközön el kell végezni a portátirányítást. Nem elég csak a TP-Link -en. Persze még ezzel sem garantált a siker.

2018. júl. 8. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:

#2: Vagy a TP-Linket kellene "lebutítani" szimpla switch-é/vezetéknélküli AP-á (LAN oldali IP-cím a UPC eszközének tartományába állítva, DHCP kikapcsolva), és akkor nem a WAN, hanem a LAN portba dugva a kábellt, már csak a UPC eszközén kell porttovábbítást beállítani:

[link]

2018. júl. 8. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:

A hozzászólások alapján látom, nagy a baj.

"Miért használsz porttartományt ha a túlvégen egy portot használsz?" Erre a válaszom, hogy fogalmam sincs valahol láttam, de valószínű üresen kell hagyjam.

2018. júl. 8. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
A rendszer menüben, a bridge módot sikeresen beállítottam.
2018. júl. 8. 15:15
 6/7 A kérdező kommentje:
No siker, sajnos az alapértelmezett átjáró így meghalt, (192.168.0.1). Lehet szándékosan, de szabad portok nem jöttek. :(
2018. júl. 8. 15:49
 7/7 P.O.C. ***** válasza:

Az IP ütközés is lehet baj, mert az UPC és a TP-Link routernek is 192.168.0.1 az alap IP címe. A routerét meg kell változtatni pl.:192.168.1.1 -re (Network-->LAN).

Az UPC bridge módra állítva, illetve a TP-Link Network --> WAN --> Dynamic IP -re állítva már mennie kell. A webes felületnek.

Persze mielőtt a TP-Link -et átállítod húzd le WAN kábelt róla, és áramtalanítsd kicsit.

2018. júl. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!