Gyuri Bee kérdése:
Újonnan telepített Windows 7-en hogy lehet beállítani az internetet?
Figyelt kérdés
Azt a hibát kapom, hogy a Windows nem észlelt megfelelően telepített hálózati adaptert. Ennek ellenére a használtra be nem állított csatlakozási beállításokal be tudom állítani a szelessavu netet, de csatlakozaskor 651-es hibát kapok. Digi netünk van, D-link routerrel, illetve a másik gépen működik a net, így nem hiszem, hogy a kábellel lenne gond.2014. dec. 24. 20:52
1/4 anonim válasza:
Drivereket telepítsd fel! Milyen alaplapod van?
2/4 A kérdező kommentje:
Az alaplap Gibabyte B85M-D2V. A driverek telepítése jó ötlet volt. Köszönöm. Így már a Windows magától felismerni a kapcsolatot, viszont az adatok megadása után kapcsolódáskor a 651-es hiba megmaradt. Még megpróbálom resetelni a Routert, más ötletem nincs.
2014. dec. 25. 09:50
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, ha kihagyom a routert és közvetlenül csatlakozom akkor van netem. A hiba valahol a routerben lesz.
2014. dec. 25. 11:25
4/4 P.O.C. válasza:
Ha routered van, akkor nem a Windowsba kéne beállítani a csatlakozást, hanem a router webes beállító menüjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!