A Sorozatbarátra már nem érdemes regisztrálni?
Bocs, de ez egyáltalán nem releváns.
Nem derült ki belőle semmi, nem látható benne, hogy melyik cikkelyeket (több is volt!), hányan, milyen arányban szavazták meg, nem hivatkozik az "Európai Parlament jogi szakbizottságának" sajtóközleményére. Komolytalan.
Nézegetem a Reuters, a BBC, pár technikai magazin (TheVerge, Arstechnica, Wired) hasábjait - egyik sem számol be róla. Szóval még sehol a szavazás végeredménye.
#34: [link]
Az egy vágókép. Tanuld meg már kritikusan kezelni a médiát!
Jó lenne, a torrent oldalakra titkosítva raknának fel mindent.
Ha jól emlékszek te mondtad hogy winrarba is titkosíthassák.
Jó lenne, ha nem keltenéd a pánikot, nem próbálnád meg megjósolni a sötét jövőt, mert fogalmad nincs , hogy mi lesz, és mi nem.
A nézőknek meg üzenném, hogy nem kell rögtön mindent elhinni. Csak vegyünk egy pillantást a feliratkozószámra és a videó nézettségére, máris láthatjuk, hogy a csatorna tulajdonosa Blblbla. stb
Javaslom a megbízható információforrásokat, a nem kormánypárti propagandaterjesztő újságokat és TV csatornákat.
Akkor árult el hol olvassak rendes híreket, ne ilyen kamu híreket?
Szerintem olvasd el ezt: [link]
Amúgy most mondta a Vendi a FIX TÉVÉBE hogy 12-13% elfogadták, és 1-2 éven belül nem oszthatunk meg semmit a netem ami szerzői jogi fájlt.
Sokkal jobban szo...k mint Németország.
Nem direkt írom ezeket, csak ezt látom és olvasom. Félek hogy elveszik az ingyen letöltést.
Amíg nem valósul meg, ne foglalkozz ezzel. Ez a pánikkeltés amit az oldalon terjesztesz még nem a valóság. Ha pedig bevezetnek valamit, majd a másik oldalról a felhasználók kitalálnak valamit ellene. Ezért nem kell pánikolni és olyan miatt aggódni ami nincs érvényben, csak beszélnek róla. Ez olyan, mintha te minden megjósolt kamu világvégét végigszoronganál míg ki nem derül hogy nem volt igaz. Ez nem normális, beteges hozzáállás.
Ami nincs érvényben, NE terjeszd a pletykákat róla. Az hogy tervezgetnek, javasolna valamit, nem egyenlő azzal hogy be is vezetik.
# 39 Rendben, abba hagytam.
Csak féltem hogy vége lenne a letöltésnek és az nCore stb oldal bezárna.
Én az nCore-t nagyon szeretem, ezért a legnagyobb Magyarország legnagyobb torrent oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!