Milyen hálózati kártyát lenne érdemes venni? Nem wifis, csak sima vezetékes internethez.
Figyelt kérdés
Ami az alaplapon van utp port szerintem "kontakthibás" lehet, mert néha mintha kilazulna a netkábel, elmegy a net, majd visszajön magától. Ha mozgatom segít, de nem jó ez így. Maga a csatlakozó be-ki mozog kb 2-3 mm-t is. Gondoltam veszek egy PCI-E-s hálózati kártyát, de nem tudom milyet lenne érdemes. Max 3-4 ezer forintból jó lenne megúszni, és 1000 megabites internetet jó lenne ha tudná. Félek, hogy nem fog olyan jól működni, mint az alaplapi, az 10/100/1000 megabites. Néztem a TP Link TG-3468-at, elvileg az is 10/100/1000 megabites, de nem tudom hogy mennyire lehet ezekben bízni, hogy tudják -e ezt a sebességet. Az alaplap egyébként Gigabyte GA-990XA-UD3 (rev 3.0). 3 netkábellel is kipróbáltam, de ugyanez volt a helyzet.2018. jún. 4. 21:12
1/2 Derwer válasza:
1; sokkal sanszosabb, hogy a kábel a hibás.
2; bármelyik jó lesz, mindegyik tudja a gigabitet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor fogok venni egyet. Ezen kívül több kábellel is ki lett próbálva, teljesen újjal is, de azzal is ugyanezt csinálja.
2018. jún. 5. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!