Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen hálózati kártyát lenne...

Milyen hálózati kártyát lenne érdemes venni? Nem wifis, csak sima vezetékes internethez.

Figyelt kérdés
Ami az alaplapon van utp port szerintem "kontakthibás" lehet, mert néha mintha kilazulna a netkábel, elmegy a net, majd visszajön magától. Ha mozgatom segít, de nem jó ez így. Maga a csatlakozó be-ki mozog kb 2-3 mm-t is. Gondoltam veszek egy PCI-E-s hálózati kártyát, de nem tudom milyet lenne érdemes. Max 3-4 ezer forintból jó lenne megúszni, és 1000 megabites internetet jó lenne ha tudná. Félek, hogy nem fog olyan jól működni, mint az alaplapi, az 10/100/1000 megabites. Néztem a TP Link TG-3468-at, elvileg az is 10/100/1000 megabites, de nem tudom hogy mennyire lehet ezekben bízni, hogy tudják -e ezt a sebességet. Az alaplap egyébként Gigabyte GA-990XA-UD3 (rev 3.0). 3 netkábellel is kipróbáltam, de ugyanez volt a helyzet.
2018. jún. 4. 21:12
 1/2 Derwer ***** válasza:

1; sokkal sanszosabb, hogy a kábel a hibás.

2; bármelyik jó lesz, mindegyik tudja a gigabitet.

2018. jún. 4. 22:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor fogok venni egyet. Ezen kívül több kábellel is ki lett próbálva, teljesen újjal is, de azzal is ugyanezt csinálja.
2018. jún. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!