Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Sorozatbarátra már nem...

A Sorozatbarátra már nem érdemes regisztrálni?

Figyelt kérdés
A FB-oldalukon olvasom, és írták hogy vírusos, sokszor nem jön be az oldal, v nem játssza le az adott videót, nem is érdemes regisztrálni v jobb a Torrent?

#vírus #Torrent #nem jön be oldal
2018. jún. 18. 15:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hiába vannak annyi blokkolok stb, 100%-ig nem védhet mindig, és már fel is törték a routert, vírusos lett a gép."

Ezt már egy előzőleg általad nyitott "hisztitopikban" kiveséztük: ha összevissza kattingatsz a neten, az ellen - pláne UTÓLAG - nem véd meg semmilyen kártevőirtó/reklámblokkoló.

"Miért vagy olyan biztos benne hogy nem lesz ebből semmi?"

Leírtam. A videóban a műsorvezető is alátámasztja a mondandómat (lásd az Internetadóra való utalását).

"Remélem sose lesz olyan hogy youtube-ról ne tudja letölteni (vagy torrentről)."

Ami elérhető az Interneten, az szükségszerűen le is menthető.

2018. jún. 18. 21:45
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
Már mondtam rá se nyomtam semmire, csak a lejátszóra és be ugrót az ablak, és én be zártam a lapokat. Tovább már nem kell mondjam mi történt.
2018. jún. 18. 22:14
 13/41 anonim ***** válasza:

"rá se nyomtam semmire, csak a lejátszóra és be ugrót az ablak"

Tehát:

* nem volt reklámblokkolód

* vagy nem volt rendesen bekonfigurálva

ugyanis nekem - és több más sorstársamnak - nem ugrálnak fel kéretlen ablakok.

2018. jún. 18. 22:20
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
Használtam akkor is blokkolót, de már raktam fel még párat, és az óta én se találkozok velük.
2018. jún. 18. 22:40
 15/41 anonim ***** válasza:

Kaptam egy nem privát jellegű privát üzenetet:

"Az üzenet témája: Adattárolók

Az üzenet szövege: Ehhez hozzá tudsz szólni?"

Mármint mihez? Mi a kérdés?

2018. jún. 18. 22:41
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Link le maradt, küldőm.
2018. jún. 18. 22:47
 17/41 anonim ***** válasza:

Ja megint egy "már volt erről szó"-hisztitopik ("sok tárhely megszűnt, stb..."):

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

2018. jún. 18. 22:51
 18/41 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kérdés.

Szerintem és a videós szerint is CD DVD a legbiztonságosabb adattárolók, nem a HDD, Pendrive, SD, SSD.

2018. jún. 18. 22:57
 19/41 anonim ***** válasza:

Az optikai lemezek használatában ugyanúgy megvan a kockázat (anyagminőség, márka, tárolási körülmények) ami miatt simán használhatatlan lesz pár év múlva. Arról nem beszélve hogy elavult, kifutó technológia: ár/érték arányban már 10 éve sem volt versenyképes, plusz a jövőben nem lesznek eszközök amikkel lejátszhatóak. Az én gépemben sincs már optikai lemezmeghajtó, mert halott formátum. Mások sem sűrűn veszik, kihalóban van.

Ez olyan, mintha azt mondanád hogy mennyire jó a floppy lemez, hiszen műanyag tok védi az adatokat ami plusz biztonság. Csak ma már lófaszra sem használható mert a kapacitása nulla, és már senki nem használ floppy-t. Ahogy magnó/VHS kazettát sem. Ahogy lassan DVD-t sem. Ezek pedig felülírják az elvet: hiába biztonságos, ha használhatatlan. (ja, és nekem ne mondja senki hogy 2 merevlemez RAID-ben nem biztonságos, plusz minden kritikus adat felhőben tárolva más gépén, ahol garantált a biztonsági mentés és automatikus helyreállítás - nyilván nem a szerzői jogvédett filmeket kell itt tárolni).

2018. jún. 19. 16:50
 20/41 anonim ***** válasza:

Akkor CD-t DVD-t BLU-RAY lemezeket el kell felejteni mint a magnó kazettát VHS kazettát?

Bakelit lemezt is el kell felejteni?

Pedig visszatért a divatba.

2018. jún. 19. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!