A Google Drive törli az Licences filmeket és játékokat a fiókból?
Tudsz erre egy programot?
Olyan program kellene ami mappástól meg csinálja, és nem kell egyenként titkosítani, ja és ha lehet magyar legyen a program ha persze ha van, ha nincs akkor jó az angol is.
#12: Már több ilyen "jajj, letörlik az illegálisan feltöltött filmeket a Youtuberól/Indavideóról/Videáról, de letörlik a felhőtárhelyekről is, itt a világvége, vegyünk VHS-magnót"-jellegű "hisztitopikban" javasoltam:
* vannak olyan programok, amik a felhőtárhelyre feltöltött fájlokat "on the fly" titkosítják - ilyen például a Cryptomator
vagy az oDrive:
* vannak olyan tömörítőprogramok, amik egy állományt vagy egy könyvtárat nem csak tömörítenek, hanem titkosítanak is. Ilyen például a 7Zip:
vagy a Peazip:
# 13:
Melyik a gyorsabb?
Melyik a jobb?
1 nap alatt megtudja csinálni nekem sok zenét filmet?
A Google Fotókra feltudom tölteni őket titkosítva?
A Google Fotókra korlátlanul lehet feltölteni filmet képeket.
Nekem még sose törölt le filmet a Google Drive, Google Fotók, Mega, OneDrive.
Mikkor törli már le végre szerinted?
Csak teszt miatt töltöttem fel.
"már letörölték online filmes oldalról."
Azért törölték le, mert a tartalomra mutató link elérhetőségét közzétették egy publikus oldalon. Öreg hiba.
Pedig van erre egy ősi szabály: "ketten akkor tudnak titkot tartani ha az egyikük halott".
"ezért kell titkosítani"
Így van, titkosítani kell. Nem csak a tartalmat, hanem a fájl nevét is. És nem szabad a fájl elérhetőségét publikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!