Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom gépre leszedni...

Hogy tudom gépre leszedni Google playről a játékokat?

Figyelt kérdés
Mikor leszeretném tölteni ki hoz egy ablakot és azt írja ki hogy nincs eszköz csatlakoztatva vagy valami ilyesmi...
2014. júl. 22. 13:41
 1/2 CspCsj ***** válasza:

PC-n nem fogod tudni használni az Android rendszerre írt alkalmazásokat, két lehetőséged van:

1. Kell egy Androidos telefon/tablet, ez esetben arra egyből települ a Play Áruházból az alkalmazás.

2. Virtuális Androidos rendszert telepítesz a gépedre. Azonban ez nem teljesértékű rendszer, nem fog minden alkalmazás működni (a játékok többsége szerintem nem), azonban ha nem akarsz vásárolni külön Androidos eszközt más lehetőséged nincsen (bár tabletek már 15ezer alatt kaphatók).

Egy leírás videóval: (angol de Google Fordítóval magyaríthatod)

[link]

2014. júl. 22. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat de én úgy értettem hogy leszedem gépre a fájlt és utána USB-vel rárakom a telóra és azon telepítem fel.
2014. júl. 23. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!