Lehet e ezért feljelenteni?
Sziasztok, az lenne a kerdesem a mobil hálózatomat le lehet e követni?
A szituáció a következő:
Az osztálytársaim nem jönnek ki a tanárral, ezért a tanárnő kivételez velük a rosszabbik értelemben, a tanárnak van egy saját oldala, és oda lehet véleményt irni, de az oldal minösége nagyon rossz, meg "buta" és lehet irni, nem létező email címmel meg olyan névvel pl anya*d, g*ecistb... .
És mondom nekem nem volt konfliktusom a tanárral, de én elküldtem neki egy "véleményt" korulbelul olyan emailcimmel hogy hugyo*o.bra*er.fasszo*o.g*,ci@cancer.ru es az oldal nem ellenőrzi le hogy valós e az email.
És ez nem publikus mint pl facebookon a komment szekció, hanem privát, tehát elkuldi emailben a fejlesztőnek.
Ezért lehet e valamilyen feljelentést tenni, ha igen akkor lenyomozhato e a mobilinternetes Ip cím em? Elore is köszönöm a válaszokat!
Igen, lenyomozható, de nem hiszem, hogy fog ezzel törődni a tanár, mérgelődik egyet, rossz lesz neki, elrontja a kedvét, csalódást fog érezni és lehet elgondolkozik, hogy miért is választotta azt a hivatást, hogy neveljen gyerekeket. Majd előbb-utóbb kiég és olyan magasról fog tenni a gyerekek sorsáról, hogy már az sem érdekli, ha kicsapnak a suliból.
Viszont mint apuka üzenem: szégyelld el magad, hogy ilyen neveletlen és gyerekes vagy. Úgy látom a nevelésedből hiányzott 2-3 jó nagy pofon, hogy ilyet írj egy másik személynek, még akkor is ha ő felnőtt és kibírja a döféseket (de tuti nem esik jól neki)
Én nagyon csalódnék a fiamban, ha ilyeneket írna valakinek.
Mobilnetest különösen. Pancser.
De szerintem nem hülye, enélkül is képben van. Egyébként természetesen tehet feljelentést, és amit írsz, ahogy csináljátok, a felderítési arányt tudnátok javítani az ilyen esetekben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!