Mi a fracért lájkolták 20-an az igazolványképemet, mait feltöltöttem a Facebook-ra? Mi értelme van? Csak azért tettem fel, hogy megismerjen, ha valaki keres. De minek lájkolni egy arcképet?
Aztarohadt... pedig ezt még talán egy Fidesz-szavazó intelligenciájával is meg lehet érteni. Tudod, nyilván azért nyomnak rá a "tetszik" gombra, mert tetszik nekik a fényképed. Mert jól sikerült. Mert stílusos. Vagy mert egyszerűen bírják a búrádat, vagy esetleg netán bejössz nekik. Ezt megérteni nem olyan nagy science fiction ám!
És azért őszintén érdekelne, hogy a tetszésnyilvánítás miért zárná ki, hogy valaki értelmes legyen?
Rühellem a lájkvadász kis hülyéket, de a te felfogásod se jobb ám, csak épp a paci másik oldalán vagy.
"a facebookon meg elmegy az eszük?"
Szó sincs róla. Ott derül ki hogy nincs nekik....
#4 +1
#5-re
A jelenség megértése előtt/mellett a helyedben én #4 válaszát próbálnám megérteni...
Nem akar ez összejönni...
Megérteni #3 válaszát.(is)
"És azért őszintén érdekelne, hogy a tetszésnyilvánítás miért zárná ki, hogy valaki értelmes legyen?"
Alapvetően nem zárja ki, de sajnos egyértelműen megállapítható, hogy a többség ész nélkül lájkol orrvérzésig és főleg értelmetlenül pont azt a lényeget megsemmisítve amiért elvileg létezik ez a lehetőség.
Továbbá a facebook agyhalottá tesz sok embert.
Ezt felismerni nem olyan nagy science fiction ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!