Twitter-t Magyarországon van értelme használni? Vagy elég a Facebook?
Szinte minden ismerősöm fent van Facebook-on, viszont gondolkozom azon, hogy nyissak egy Twitter-fiókot.
Amerikában inkább a Twitter az elterjedt, nem?
Szerintem érdemes nyitni, ha bekerülsz egy közösségbe, pl 500 követőtől szerintem megéri, mert ott hallasz az emberekről, 140 karakterben bármit leírhatsz, részt vehetsz twitteres programokon, mint a twitter-karácsony és a szilveszteratwitteren, Leiner Laura állandóan kommunikál velünk, a sztárok könnyen elérhetőek, nekem olyan is volt, hogy amerikai kedvenc íróm lájkolta a tweetem róla.
Pozitív, hogy nem látod, hogy ki kivel ismerkedett őssze, mit lájkol, mire reagál, mint facebookon, hanem tökre diszkréten jelenik meg a tartalom a kezdőlapon.
A twitternép szerintem nem annyira lájkolós fajta, valamit sokan lájkolnak, valamit senki se.
És ez egyébként mikroblog típusú, tehát minibejelentkezéseket adsz magadról a tásaidnak/követőidnek.
Nekem bejött, a Face nekem túl pletykapáholy, ott mindent lãnak rólad.
Twitteren ha nem akarsz kitűnni, mint személy, könnyen lehetsz anonim is.
De ahogy gondolod, ez a felhasználói személyes élménytől függ, meg a közönségtől.
Meg kell tanulni használni, bá koránt sem olyan bonyolult, mint a Facebook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!