Mi értelme a facebookos körleveleknek?
Engem már vagy 100-szor megölt.
Tudod sokan unatkoznak, és unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal, ezért kitalálnak egy ilyen sz@rságot, amit a gyerekek be is vesznek, és továbbküldik mindenkinek, nehogy "meghaljanak".
Egyszer kaptam olyat is, hogy ha nem továbbítom az összes ismerősömnek, az anyám 1 éven belül meghal :D Ilyenkor csak gondolkozok, hogy hogy tudnak ilyet kitalálni, de komolyan.
Ne foglalkozz a körlevelekkel, értelmetlen hazugságok, én leszoktam tiltani azt, aki egyfolytában körleveleket küldözget. Utána meg csesztet, hogy hogy lehetek ilyen gonosz, hogy letiltottam őt.
De tényleg, csak hagyd figyelmen kívül ezeket :)
Bár én is túléltem jópár világvégét, de nem is nyertem milliókat, mert nem küldtem tovább egyet sem az "olyan" körlevelekből.
Szerintem sokan csak unalmukban küldözgetik az ilyeneket, sokan vannak viszont, akik el is hiszik, ami benne van.
Ha "amúgy" nem akarom letiltani azt, aki ilyeneket küldözget, meg szoktam kérni, hogy hagyjon ki az ilyenekből. Ha még ezek után is küld, akkor viszont kíméletlenül letiltom.
Hogy mi az értelme?
Az, ami a facebook-nak is! :-)
A néphülyítés 1000-rel!
Én is folyamatosan kapok körlevelet ( Ma kaptam meg a Teresa Figaldo-sat ) De én soha nem köldök vissza semmit
Semmi értelme sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!