Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az értelme a körleveleknek?

Mi az értelme a körleveleknek?

Figyelt kérdés
Naponta kapok IWIW-en, Myvipen körleveleket. Mi értelme nekik? Van aki ezt beveszi? Az unokatestvérem kiírta iwiw-re hogy ne küldjetek körlevelet, de mindig tőle kapok:D. Lehet tényleg valaki ennyire buta hogy bedől az ilyeneknek?:D
2009. jún. 24. 18:44
 1/3 anonim válasza:
100%
Csak idegesítésre szolgálnak én azt mondom. Olvasás nélkül kukába dobom az ilyeneket. egyáltalán nem érdekel az ilyesmi
2009. jún. 24. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül buták. Szerintem a legtöbb csak szeret üzenetet küldeni, csak nem történik velük semmi olyan érdekes, ami mást is érdekelne, és egy levelet megtöltene. (Kb ugyanilyen gizda dolog kikapcsolt telefonon beszélni)
2009. jún. 24. 20:39
 3/3 anonim válasza:
Én azért szeretem ezeket mert megnevettetnek hogy vannak olyan emberek akik olyan hülyék hogy tovább küldik. És szeretek a feladónak akitől kaptam valami hülyeséget visszaírni hogy idegesítsem xd
2015. máj. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!