Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért váltanak egyre többen a...

Miért váltanak egyre többen a Digi-ről Flip-re?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy 10 emeletes panel, amibe a Digi Optikai kábele FTTB típusú bekötéssel be van kötve.

Jövök be a panelbe - ki van téve a FLIP plakátja, és le van tépve két telefonszám.....hmmm gondoltam magamba lényegtelen. Másnap megint megnézem, most letéptek még 3 telefonszámot.

Jó tudom 100 megabit mindenre elég.....de nem úgy tudtam hogy a FLip az valójában telekom, és ezért nekik koax kábeles bekötésük van, és emiatt SOKKAL ROSSZABB A PING (válaszidő)?

Szerintetek mi az oka a Digi-től való elpártolásnak?

2018. ápr. 28. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Én azért nem vonnék le ekkora következtetéseket abból hogy egy cetliről ki és hány papírsávot tép le. Mert ha akarom akkor odamegyek, és letépek magamnak ötöt, de nem fizetek elő a szolgáltatásra sem. A te logikád szerint minden letépett szám egyben új előfizető aki lelép a Digitől. Wtf?!
2018. ápr. 28. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz.....de azért elgondolkodtató
2018. ápr. 28. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Miert lenne a coax rosszabb? Pont akkora pingem van rajta mint regen a sima telefon vonalon. Es siman jatszhato.
2018. ápr. 28. 23:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Nos azért rosszabb mert a Digi FTTB típusú bekötésénél - aminél ugye optikai kábel jön az épületig, onnan pedig UTP kábel megy be a lakásodba, azzal legrosszabb esetben is 6ms válaszidőd van, legjobb esetben meg akár 2ms is lehet (válaszidő esetén kisebb érték a jobb!!!!!!!). A Coaxos hálózatok esetén bőven már 10ms fölött van a válaszidő, vagy akár 20ms fölött is - ami azért jóval rosszabb.

Ezt érdemes észben tartani.

2018. ápr. 29. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:

10ms fölött van a válaszidő, vagy akár 20ms fölött is - ami azért jóval rosszabb.

A jatekosok 98% eszre sem veszi azt a plusz 10ms-t. Igen, rosszabb. Egy icipicit. Az hogy sokkal elegge tulzott kijelentes.

2018. ápr. 29. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert olcsóbb. (Ha egyáltalán igaz, hogy egyre többen váltanak.)
2018. máj. 4. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A flip olcsóbb, ennyi. A nyugdíjasoknak például ennyi érv bőven elegendő.
2018. aug. 8. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!