Mennyi igaz abból hogy a digi mindenkinél (ügyfél) a min 1000Mbit/s-os internetet célozza meg?
Igen, ez az 1 csomag lesz állítólag.
Viszont ezt a sávszélességet gyakorlatilag úgysem használja ki senki, tehát legfeljebb nagyotmondásra jó az egész.
Igaz a hír.De szimpla parasztvakítás.
Nekem egy másik szolgáltató 1 Gbit/s csomagja van és még 200-250 Mbit/s-nél gyorsabban nem tudtam letölteni,pedig a hardwer-ek és a kábelek is tudják a sebességet.
Valóban ez a tervük, bár én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a végeredmény. Pedig évek óta használom a gigabites csomagot, és soha nem volt velük komoly gondom, sőt.
Viszont ahhoz, hogy ezt ki is használhasd, kisebb csoda kell.
Mindeközben én meg 10/1Mbps nettel szórakozok már évek óta, a szomszéd faluban meg van 300/100 is, és ugyanaz a szolgáltató.
Sajnos nem a DIGI. :(
Egyébként a garantált vagy a "maximum" sebesség lesz 1000Mbps? Mert ha csak a maximum, akkor lehet nem lesz meg mindig az 1000, "csak" 300-500. Vagy annyi, amennyi a garantált.
300/50 Mbit/s
garantált sebesség
Ez a jelenlegi garantált 1000-es csomagra. Gondolom később is ez lenne érvényes.
Most is vehetsz 10gigás hálókártyát.
De a gigabitet akkor is tudta a DIGI mikor kiépítették 2010 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!