Ti betudtok lépni ma a freemail.hu ba? Ma egesz nap 502
hibaüzenetet ír ki nálam lehet a hoba vagy mindenkinel ez
van?
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 14:59
1/10 anonim válasza:
Ma egész nap 10 percenként megkérdezi valaki. :)
2017. aug. 5. 15:01
2/10 A kérdező kommentje:
Hol ? Én nem láttam
2017. aug. 5. 15:02
3/10 anonim válasza:
Nem tudok, igaz utoljára 2002-ben használtam freemailt.
Mit is mondjak, nem nagyon hiányzik.
2017. aug. 5. 15:09
4/10 anonim válasza:
Valami hiba van. Nem tudod most pontosan mi is lehet a gond. Később úgyis közölni fogják ha már kijavították, a lényeg hogy nem nálad van a probléma.
2017. aug. 5. 15:16
5/10 anonim válasza:
Könyörgöm, hagyjátok már ott azt a romhalmazt! 11 éve használok Gmailt, összesen egyszer fordult elő, hogy nem tudtam belépni.
2017. aug. 5. 20:16
6/10 anonim válasza:
Nem szar az. Kb. 7-9 éve lehet freemail-em és ezen kívül más hibára nem nagyon emlékszem. A levelek mindig megérkeznek.
2017. aug. 6. 01:00
7/10 anonim válasza:
#6: És ha neked jól működik, akkor mind a 2 millió felhasználónak is. Logikusan hangzik...
Én már ott tartok, hogy belefoglaltam a szerződéseinkbe: ha az ügyfél nem Gmailt vagy Outlookot használ, nem tudom garantálni a stabil kommunikációt. Múltkor az egyik freemailes már perrel fenyegetőzött, mert nem kapta meg a dokumentációkat. Mérgemben csináltam neki egy gmail fiókot, lépjen be ezzel a jelszóval, és láss csodát, ott volt minden levelem. "De akkor a freemailre miért nem jöttek meg?" Nem tudom, talán kérdezze meg a freemail tulajdonosát (Origo), hogy az adóforintjainkból átutalt milliárdokból miért nem költenek egy keveset a rendszerük rendbetételére is. Bár szerintem jobb lenne beszántani az egészet.
2017. aug. 6. 05:43
8/10 anonim válasza:
Én nem értem azokat akiknek ez az nem működik miközben még ha heccből is kipróbálom nálam minden tökéletes. Igaz ez a freemail-re is. Egyébként van Gmail-em is, de elsődlegesen a freemail-t használom. Édesanyám is azt használja és neki is tökéletesen működik. Mikor a nővéremnek még volt és nem felejtette el ő is ezt használta és nála is rendben volt minden.
2017. aug. 6. 14:39
9/10 anonim válasza:
És igen, elsősorban azért használok Gmail-t mert az az elfogadottabb. Van ahol Gmail-en kívül mást nem is ajánlanak vagy épp nem fogadnak el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!