Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Anyukám digitális analfabéta,...

Anyukám digitális analfabéta, csinált magának a Facebookon egy álneves profilt, amivel konkrétan csak arra keresett rá, amire én és Apukám, majd 6x küldte törlésre, de mindig visszavonta. Lehet ettől a mi profilunknak baja?

Figyelt kérdés
Ugyanaz a profiljának a neve, mint az általa üzemeltetett Metallicás facebook oldalnak, de mi csak most tudtuk meg, hogy ezzel szó szerint csak arra keresett rá, amire mi.... Ha 6x küldi törlésre, de mindig visszavonja, azt már kivizsgálják?

2018. ápr. 23. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

500x is elküldheti és visszavonhatja. Senkit nem érdekel. Az álneves profilja sem érdekel senkit amíg nem írkál mindenhova, és emiatt nem jelentik 50-en.

Az se érdekel senkit, hogy ugyanarra keresett rá, amire ti.

Ha nem tudja igazolni magát, akkor emiatt csak őt fogják tiltani.

Olyan nem lesz soha, hogy az összes accountot letiltják, aminek köze van az ő általa használt IP címhez.

Viszont tudják, és blokkolják is a gyanús IP címeket, de ahhoz annál jóval több kell, mint 1-2 kamu profil. Egy átlag embert ez a probléma nem fenyeget.

Úgyhogy nem kell aggódni. Semmi befolyása nincs anyukád profiljának a tiédhez.

2018. ápr. 23. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nekünk biztos nem lehet bajunk? Nem értem, mi a francnak kellett 6x törlésre küldeni, ha aztán mégse akarja...Szépen el van az oldala szerkesztésével, csak fél, hogy baja lesz, ha ugyanaz a személyes profil meg az oldal neve.
2018. ápr. 23. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az se zavar senkit, ha ugyanaz a neve. Max mondom, ha írogat publikusas, jelentik, és nem tudja azonosítani magát. De amúgy meg lehet ám változtatni a nevet.

[link]

2018. ápr. 23. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Azért ijedtem meg ennyire, mert azért a 6x törlés nem semmi ,azt hittem, elkezdik kibogozgatni, merthogy elég rövid időn belül küldte el-vonta vissza, nehogy azt higgyék, valami mechanikus/robatikus... De ezek szerint nem nézik ennyi után még, ugye?
2018. ápr. 23. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!