Hogy lehet, hogy a könyvjelzőben tárolt egyik weboldal kicserélődik egy másikra?
Az egyik könyvjelzők között tárolt név helyett csak egy csillag maradt, és nem látszott mellette az URL cím sem. Rákkattintás után egy addig soha nem látogatott weboldal nyílt meg (Booking.hu v. com, nem is figyeltem csak töröltem).
A google viszont egyből hozta a korábbi oldalt (ami egy nagy, bejelentkezéshez kötött oldal), tehát nem szűnt meg.
Igaz, hogy néhány hete volt utoljára, hogy beléptem oda.
Történhetett az alatt valami, amíg ki volt kapcsolva a gép?
Mert most, amikor elindítottam a böngészőt (egy régi Opera) és lenyitottam a könyvjelzők fület, egyből észrevettem az anomáliát, míg tegnap egész nap nem?
Minden hibakeresés első lépése, hogy frissíted a szoftvereid.
Senki sem fog segíteni neked, amíg régi bugos verziókat használsz egy bizonyos szoftverből.
A böngésző a számítógéped elsődleges hálózati szoftvere, vagyis a legkomolyabb sebezhetőség a gépeden.
Az a minimum, hogy gondosan ügyszelsz rá, hogy naprakész verziót használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!