Helyesen spekulálok?
Figyelt kérdés
Ha a konkurenciáról tudom hogy a weboldaluk látogatóinak nyolcvan százaléka a Google-ből jön, és tudom azt is hogy az oldaluk nagyon jól van keresőoptimalizálva és jól hirdetik magukat a találatok között és még kellemes felhasználó élményt is nyújt az oldal, akkor ha én is jól optimalizálom a hasonló témájú oldalam és én is jól hirdetem magam a találatok között akkor a látogatóik jelentős részét eltéríthetem az én, szintén hasonlóan felépített, tehát kellemes felhasználói élményt nyújtó oldalamra.2018. ápr. 4. 22:09
1/3 anonim válasza:
Nem feltetlenul...
Aki oda szokott ,az nem biztos ,hogy valtani akar.
Egyebkent oke,hogy mindenki ugy jut elore ,ahogy tud,de nem gondolod kicsit undoritonak,hogy egy masik oldal latogatoid akarod atcsabitani magadhoz?
2/3 A kérdező kommentje:
A kapitalizmus lényege a verseny, azaz hogy a cégek egymással versenyezve fejlesztik a szolgáltatásukat/terméküket a vevők elcsábításáért, és a folyamatos fejlődés miatt így végül a vevők, azaz a többség jár jól. Ha ez nem lenne akkor úgy lenne mint a szocializmusban hogy ugyanazt a Trabantot gyártanák harminc évig, mert a vevőket elcsábító konkurencia nélkül nem lenne a gyártónak motivációja hogy fejlesszen.
2018. ápr. 4. 23:31
3/3 A kérdező kommentje:
Ha sikerül elcsábítanom a vevőjét az azt jelenti hogy jobb vagyok nála, vagy minimum ugyanolyan vagyok. Ha neki ez nem tetszik, akkor majd ő is csinál valamit hogy ő legyen a jobb.
2018. ápr. 4. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!