Paypal - Pénz kivétel ("Withdraw funds") OTP-s számlára - Hogyan kell helyesen megadni a bankszámla adatokat?
Ez engem is érdekelne, mert nekem is ott van és steam-re pl.
ífel tudom tölteni, de OTP-re nem tudom hogy kell anélkül hogy mondjuk összecsatolom a kettő fiókot.
First name: keresztnév,
Last name: vezetéknév,
Bank nevének OTP vagy OTP Bank teljesen jó
Számlaszámot meg asszem IBAN formában kell megadni, de ebben már nem vagyok biztos, mert évek óta nem vettem le pénzt Paypal-ról, inkább elköltöttem.
Köszi a választ! A first name = keresztnév, last name = vezetéknév egészen biztos? Ezen az oldalon pl teljesen mást irnak: [link]
Nekem is úgy lenne logikus ahogy írod, de eleve ez az oldal volt ami elbizonytalanitott.
Na, csak miattad megnéztem. First name-nek a keresztnevem, last name-nek a vezetéknevem van beírva, ráadásul ékezet nélkül. Nekem ezekkel az adatokkal gond nélkül leutalták a pénzt, igaz, kb. 4 éve kértem ilyen utoljára, azóta inkább elköltöttem a Paypal-ról a pénzt. De megkérdezhetem az öcsémet, ő rendszeresen szokott leutaltatni.
Amúgy: maximum kétszer változtathatsz a neveden (gondoltak arra is, ha pl egy nő férjhez megy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!