Helyesírási hibákat találtam egy híres cég magyar weboldalán. Ezt tudom valahol jelenteni a cégnek, és fizetnének érte?
Figyelt kérdés
Tudom, elég hülye kérdés, csak nagyon ciki hibák, és valamiért megfordult bennem a gondolat. 😂2018. ápr. 15. 16:14
1/7 anonim válasza:
Az es ele ne tegyel vesszot, csak, ha indokolt. Igy sosem leszel nyelvtannaci...
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem itt indokolt volt, de mindegy. Itt valamiért mindenért be kell szólni, már megszoktam. :D
2018. ápr. 15. 16:21
3/7 A kérdező kommentje:
Mielőtt még beszólsz, véletlen volt a szóismétlés. 😂
2018. ápr. 15. 16:22
4/7 anonim válasza:
Minden weboldalon van elérhető ímélcím. Kapcsolat menüpont?
5/7 anonim válasza:
Szólhatsz, de 99.9% hogy nem foglalkoznak vele.
Súlyosabb problémákkal se foglalkoznak. 😂
6/7 anonim válasza:
Írhatsz nekik, de helyesírási hibáért sajnos nem fizet senki:)
7/7 BringaManó válasza:
#1: Hát ez nem jött be: itt pont mindkettőnél indokolt volt...
#2: A világ legtermészetesebb dolga, hogy ha egy kérdésben helyesírási hibát tesznek szóvá, akkor azt ízekre szedik helyesírásilag... (Az már az #1-es pechje, hogy ebben a kérdésben pont nincs ilyesmi... :-D)
Az eredeti kérdésre pedig: xD
(Egyetértek a többiekkel, max annyit kapsz, hogy "köszönjük".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!