Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » EBay licitálási limitet...

EBay licitálási limitet hogyan lehet eltüntetni?

Figyelt kérdés

Ezt kaptam ma licitálás után: [link]

Nemrég kezdtem az ebayt, és ez olyan licitálási maximum, mint mondjuk a Vaterán? És ezt hogyan lehet eltüntetni? Vagy idővel már bármennyi tételre licitálhatok?

2018. ápr. 3. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány tételre licitáltál? Mindet meg is akarod venni? Pont a ki nem fizetett áruk számának csökkentése miatt van ez a limit!
2018. ápr. 3. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Arra kérdezel vissza amit ők is leírnak: korlátozva van az egyszerre top licitálóként való státusz egy megadott termékmennyiség fölött (például nem lehetsz top licitáló 50 különböző licitnél többnél). Ha valaki föléd licitál akkor elveszted a top licitáló státuszod, így a korlátozás is megszűnik, mert legalább egy tétellel a limit alá kerülsz. Egyszerűen arra kell ügyelned hogy egyszerre ne lépd át a limitet, mert akkor mindig bejön ez a tiltás.
2018. ápr. 3. 20:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Összesen 5 tételre licitáltam eddig, egynél felüllicitáltak, de nem engedi hogy én őt felüllicitáljam.
2018. ápr. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!