Hogy lehet a laptopom könyvjelzősávját ideiglenesen eltüntetni (ugyanis a gépet szervizbe kell adnom) az avatatlanok számára?
A garanciális laptopomnál a wifi kártya cserére szorul.
Csak SSD meghajtó van a gépen, ezen pedig mindössze programok vannak. A WIN10-be történő bejelentkezésnél a könyvjelzősáv, innen pedig egy csomó felhő-béli személyes adat is hozzáférhetővé válik.
Kedves Válaszadó!
Hát, persze, hogy tudom: a profi számítógépész mindent megtalál a gépen, amit az tartalmaz, ha akarja…..
Csak egészen más a dolog optikája, ha megadom a WIN10-be történő belépés jelszavát – ez szükséges, hogy be tudjon lépni a Windows-ba és a gépemet vizsgálni tudja a jelzett problémát illetően -, és akkor elé tárulnak a facebook, a gmail és még egy csomó privát és bizalmas platformokba történő belépéshez szükséges ikonok.
A kérdésem arra irányult – csak biztos rosszul fogalmaztam -, hogy hogyan tudom a könyvjelzősávot eltüntetni, de azért a szerviz be tudjon lépni a Windows-ba anélkül, hogy a személyes ügyeimet könnyűszerrel elérhesse.
Javasoltad, hogy a fontos adatokat mentsem a felhőbe, aztán meg töröljem a gépről. Szerény ismereteim szerint a könyvjelzősáv adatai már a felhőben is megvannak, hiszen más gépről is meg tudom ezeket jeleníteni, így ezt nem szükséges ismételni…..
Köszönöm, hogy vetted a fáradságot a problémámmal foglalkozni!
Ha csak annyit szeretnél, hogy ne látszódjon a könyvjelzőság a Chrome-ban az URL sáv alatt, azt a beállításokban egyszerűen kikpacsolhatod.
Azon agyalok, hogy csinálhatnál egy másik felhasználót, amit használhat a szerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!