Feltöltöttem egy videót a youtubera és a videó leírás helyén egy orosz szöveg van amit nem tudok eltüntetni. Hogyan tudnám törölni?
Amennyiben más tartalma van a videódban és a rendszer ezt az eredeti jogtulajdonoshoz társítja, előfordulhat hogy csak akkor jelenhet meg a videód ha hivatkozik a jogtulajra (aki lehet épp orosz és ilyen nyelvű a csatornája, így a hivatkozás is orosz).
Máskülönben a videokezelőben vagy bárhol ahol szerkeszthető a videó, ott eltávolítható kellene, hogy legyen (eleve bele sem kerül oda semmilyen szöveg, csak ha te írod be).
A tartalommal nincs baj,rámentem jobb klikk keresés a googleban,előjöttek orosz videók de nem az volt a témájuk.az orosz szöveg előtt Kínai szöveg volt a feltöltés után azt valahogy letöröltem nem is tudom hogyan aztán jött ez az orosz szöveg. A googlon megnézheted mire gondolok,a videóm neve ( Nem Rögzíthető Ikonok Rögzítése a tálcán - YouTube
Videotalálatok erre: nem rögzíthető ikonok rögzítése a tálcán
▶ 5:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!