Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltöltöttem egy videót a...

Papesz7 kérdése:

Feltöltöttem egy videót a youtubera és a videó leírás helyén egy orosz szöveg van amit nem tudok eltüntetni. Hogyan tudnám törölni?

Figyelt kérdés

#orosz szöveg #videó leírás
2018. márc. 25. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Amennyiben más tartalma van a videódban és a rendszer ezt az eredeti jogtulajdonoshoz társítja, előfordulhat hogy csak akkor jelenhet meg a videód ha hivatkozik a jogtulajra (aki lehet épp orosz és ilyen nyelvű a csatornája, így a hivatkozás is orosz).

Máskülönben a videokezelőben vagy bárhol ahol szerkeszthető a videó, ott eltávolítható kellene, hogy legyen (eleve bele sem kerül oda semmilyen szöveg, csak ha te írod be).

2018. márc. 26. 10:28
 2/4 A kérdező kommentje:

A tartalommal nincs baj,rámentem jobb klikk keresés a googleban,előjöttek orosz videók de nem az volt a témájuk.az orosz szöveg előtt Kínai szöveg volt a feltöltés után azt valahogy letöröltem nem is tudom hogyan aztán jött ez az orosz szöveg. A googlon megnézheted mire gondolok,a videóm neve ( Nem Rögzíthető Ikonok Rögzítése a tálcán - YouTube

Videotalálatok erre: nem rögzíthető ikonok rögzítése a tálcán

▶ 5:21

https://www.youtube.com/watch?v=q8QsDSlPWhc

2018. márc. 26. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Fura, mert most megnyitva a videót magyar a leírás. Van egy olyan funkciója a Youtube-nak, hogy automatikusan lefordítja a tartalmat. Szerintem aszerint, hogy milyen országra van állítva a csatorna. Amikor rákerestél az orosz tartalomra akkor lehet, hogy a Youtube orosz régióra váltott és automatikusan oroszra fordította a leírást. Mert ha én megnyitom a magyar régióra állított Youtube-ban, akkor a leírás magyar, és máshol sincs orosz szöveg.
2018. márc. 26. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm hogy segíteni próbálsz,próbáltok.Csatornám helye Szlovákiára van beállítva mivel itt élek a nyelv pedig Magyar.Sehol nincs Oroszra állítva a nyelv.Nekem most is Orsz szöveg van ott ha kikeresem a Googleban.24 videót töltöttem fel de ilyet még soha sem tapasztaltam.Ha valami az eszetekbe jut a megoldásra kérlek segítsetek. Maradok tisztelettel.
2018. márc. 27. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!