Tiltották le másnak is a facebook profilját? Nem tudok a családtagjaimmal/barátaimmal kommunikálni külföldről emiatt.
Úgy hallottam visszaadják
2-5 nap
3 hét
3 hónap múlva
vagy pedig soha.
Nem tudom melyik kategóriába eshetek mert úgy néz ki a profilom teljesen eltűnt. Nem is posztoltam semmit csak személyes (messenger) beszélgetésben kritizáltam a kormányt egy barátomnak. Utána jött a tiltás, de lehet, hogy nem emiatt, mert össze is vesztem egy ismerősömmel aki le is tiltott. De mindkét eset magán beszélgetés volt és szerintem a facebooknak nincs joga ezekbe beleszólni.
Most mondjuk mondd meg valakinek a magyar 60 éves anyukájának akinek a facebook volt az egyetlen ablaka a világra, érd el a nem létező email címén és telepittesd vele a skypeot, hajrá.
Plusz 500 másik ismerőst is vegyél rá, hogy hirtelen vegyen fel skype-on. Mert a facebookod "le lett tiltva" de közben magyarázd meg nekik, hogy nem öltél meg senkit odakint és nem zaklattál kisgyerekeket.
Akinek a 60 éves anyukájának van Facebookja és használni is tudja, annak a skype sem agysebészet.
Telepíteni meg kb. 3 perc, még a hülyének is megy.
Megjegyzem, én 65 éves vagyok, a férjem 70, a rokonaink barátaink, volt kollégáink, iskolatársaink is a mi korosztályunk és a bankügyektől kezdve mindent a gépen intézünk. A kapcsolattartást is, holott én 3 éve megszüntettem a Facebook fiókomat.
A válaszom egyébként nem neked szólt, mert te ismered az anyukád és az ismerőseid képességeit, hanem annak a valakinek, aki máris "összeesküvés elméletet" gyártott a külföldi vendégmunkások hazakényszerítéséről a te zárolt Facebookod kapcsán.
Tényleg nem érted? Ez nem egy telefonszám ami elveszett, hogy nem tudom anyámat felhívni, hanem egy majdnem 500 ismerősből és 500 nem ismerősből álló üzenetszálakból álló szövet / rendszer.
1000 embert keress már fel külön külön emlékezetből és magyarázd már el nekik, hogy a rendszer ellensége lettél, ezért beszélgessenek veled a skypeon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!