Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Asus laptopon nincs internet...

Asus laptopon nincs internet kapcsolat, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2 hónapja vásárolt vadonatúj laptopon eddig tökéletesen működött az internet kapcsolat wifin és kábelen is. Kábelen és wifin is érzékeli a hálózatot viszont azt irja ki, hogy nem azonosított hálózat nincs internet kapcsolat. Több hálózaton próbáltam már, egyiken sem működik. Kapcsolatot alaphelyzetbe állítottam, semmi változás. Drivereket gyártó oldaláról ujratelepitettem de semmi. Ha nem dhcpre állítom az ip cimet a hálózati kártyán, hanem kézzel osztok ki neki ip címet egy darabig működik az internet, de utána újra előjön a hiba. Digi internetet használunk pppoe közvetlen kapcsolattal stabilan működik, de ilyenkor a wifi router ki van iktatva.
2018. febr. 27. 17:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!