Mennyit internetezel egy nap?
Beleértve az okostelefont, pc-t vagy laptopot, tv-t? Kort is írjatok
Én 6-8-10 órát általában
22/F.
Programozó vagyok, webalkalmazást fejlesztek. Szóval 24 órából számítsunk 7 óra alvást, 3 óra egyéb elfoglaltságot (étkezés, tisztálkodás, közlekedés, bevásárlás, házimunka, egy-egy sorozatepizód megnézése). Több offline közösség tagja vagyok, ezen felül néha összeülök sörözni egy-egy barátommal, összességében erre is számoljunk 1 óra/nap időt. Ha jól számolom akkor az hétköznap kb. 13 óra/nap.
Hétvégén mindenféle dolgok történnek, rokonlátogatás, túrázás, sétálás, egyéb program, közös sütés-főzés, nagytakarítás, stb… Úgy saccolom, hogy kb. hétvégén úgy 4 óra/nap lehet az éves átlag.
Tehát összességében kb. 10,5 óra jön ki napi átlagban. Ezen még módosít, hogy vannak ünnepek, nyaralások, tehát nagyjából a 10 óra/nap az átlag úgy, hétköznapokon jellemzően kvázi ébredéstől elalvásig ülök a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!