Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gyenge wifi erősség?

Gyenge wifi erősség?

Figyelt kérdés

Itthon 60 mbit/s internetünk van. Mivel a családban mindenki laptopot használ, routeren keresztül wifi-t használ mindenki.

A letöltéseknek ugyebár 7 megával kéne töltenie, ami eddig rendben is volt, de az utóbbi egy hónapban 2 megánál nem igazán bír többel tölteni a laptopom, viszont a család másik két laptopján ugyan azon a helyen rendesen tölt 7 megával.

Ha bedugom az internet kábelt a laptopomba nekem is rendesen tölt maximum sebességgel, szóval se a torrentnek (a speedtest is csak 20 mbit/s-ot ír), se a routernek, se a szolgáltatónak nincs baja. Akkor mégis mitől lehet, hogy az én laptopom wifiről csak 2 megával képes tölteni... Talán valami el lehet állítva, vagy talán mégis a router rossz, nem tudom...

Kérlek segítsetek, mert nagyon bosszantó. Hálásan köszönöm!

2018. jan. 29. 15:05
 1/1 Dongaben ***** válasza:
Ha Win 10-et használsz, akkor előfordulhat, hogy egy frissítés okozza. Ha pontosan ismert, mióta van ez, akkor rá lehet nézni az akkori frissítésekre, és visszavonni. Vagy másik WiFi drivert tegyél fel. (Akár régebbi verziót.)
2018. jan. 29. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!