Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen rossz a Wifi?...

Miért ilyen rossz a Wifi? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van nekünk egy routerünk , ami az előszobába lett áthelyezve (eddig a pincében volt) és igy még közelebb lett a szobámhoz, de olykor azt írja a gép, hogy az internet korlátozott, vagyis egyaltalan nincs. A telefonomon pedig van öt csík es mégis, amikor felmegyek az internetre semmit sem tölt be. Van ilyen TP-Link-es internet erősítő szerkezet, ami eddig viszonylag jól müködött, de most ahogy bedugom a konektorba elkezd villogni es a telefonon be kell jelentkezni valami oldalra, ahonnan random kidob. Es, még számomra nagykn nevetséges az az, hogy a pincébe és a nappaliba (a pince messzebb van, mint a szobám a routertől) és ott még is jól müködik. A gépen ha sokat kapcsolodok újra a nethez akkor utána egy ideig jól müködik. Ha azt az internet erősítő keszüléket kihúzom akkor sem lesz jobb a helyzet. Szóval valaki tud segíteni, hogy miért csak a szobámban nincs eifi, vagyis csak korlátozott?

2017. jan. 31. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik hogy nem a rádiófrekvencián van a gond, hanem "mögötte", maga a router nem kaphat netkapcsolatot, így a wifire csatlakozol, van saját lokális hálózatod, ami néha leszakad a netről. Legalábbis én ilyenkor kaptam hasonló üzenetet, hogy "Korlátozott" a net.

Nekem ez akkor szokott lenni, ha rosszul van beállítva a DNS szerver.

Annélkül elég nehéz segíteni, hogy tudná az amber hogy staikus IP címek vannak, vagy dhcp, vagy hogy milyen médiumon jön a net. (Kábel vagy DSL router stb.)

2017. jan. 31. 22:36
 2/2 anonim ***** válasza:
A Telekomnak ma volt valami zűr a DNS szervereivel.
2017. febr. 1. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!