Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-ozni szertenék? Többi...

Youtube-ozni szertenék? Többi lennt

Figyelt kérdés

Már megvan a név, meg a többi. Csak még nem merek felrakni videókat... (igazából még azt sem tudom, hogy milyen videókat csináljak és ez lenne az eredeti kérdés....)_______________________________

A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

2018. jan. 22. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem neki se kezdj.
2018. jan. 22. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Töröld a csatornád.
2018. jan. 22. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Már megvan a név, meg a többi.

(igazából még azt sem tudom, hogy milyen videókat csináljak

Ezt a két állításodat csak én érzem ellentétesnek? Ha meg van a név és a többi, akkor abból arra következtetnék, hogy a többi alatt a videó témájára gondolsz. De ha ez nincs még meg akkor mi az a "többi"? Ha nincs ötleted akkor meg miért akarsz videózni? Mert abból igazából semmi nem lesz, pláne nem élvezhető tartalom amit sokan néznének.

2018. jan. 22. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőekkel.

Ne akarj addig Youtube-ozni, amíg nincs valami rendes témád. Azért ne kezdj bele, hogy azzal menőzz a suliban, vagy hogy mást utánozz - egy százezredik ugyanolyan gameplay / személyes véleményvlog / divat / paródia / stb... csatorna nem fog nézőcsúcsot dönteni. Ha van olyan téma, ami eléggé egyedi, elegendő egyedi tartalommal bír (tudod akár évekig is csinálni), magad mellé tudsz állítani cégeket támogatónak, akkor TALÁN érdemes.

2018. jan. 22. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekünk kellene megmondani neked, hogy milyen videókat készíts? Ezt te sem gondolhattad komolyan... :)

Na jó... fizikai és kémia kísérletek legyenek!

2018. jan. 23. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem fontos.
2018. jan. 23. 07:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Több éves késésben vagy, ma már nincs értelme új csatornát indítani. De te valójában nem videózni akarsz, hanem hasonlítani a többi videóshoz. Ha nem tudod, miről videózz/írjál/zenélj stb, akkor valójában nem is akarod csinálni.
2018. jan. 23. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem értelme lehetne indítani..., ha olyan indulna, amilyen még nincs, vagy legalább nem mások utánzása menne rajta.
2018. jan. 23. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:

"igazából még azt sem tudom, hogy milyen videókat csináljak"

Akkor meg mégis minek?

2018. jan. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!