Miért lett Dorina ekkora sztár?
Semmi bajom nincs a kiscsajjal, aranyos, meg szép.... de azt be kell látni, hogy énekhangja nemigen van, plusz a szám és a klip is elég bugyuta.
Miért kapták most fel őt ennyire, miért van ennyi rajongója? Érdekelne azok véleménye, akik szeretik őt, meg azoké is akik nem, természetesen épkézláb indoklással.
Nemet és kort is írjatok!
Én nem is szeretem, meg nem is nem szeretem. Attól még jöhet a véleményem?
Szerintem azért lett most felkapott, mert erre van igény. Ha nem lenne, akkor nyilván nem néznék meg. Sokan csak azért tekintették meg (köztük én is), mert valahol hallottak róla és kíváncsiak voltak rá. Elég csak mondjuk Dancsónak csinálnia róla egy videót (mint ahogy azt meg is tette) és ha azt mondjuk megnézik 1 millióan, akkor már ezek közül is valószínűleg jó pár tízezren meg fogják nézni az eredetit is. Aztán lehet meg is tetszik nekik és ismételten megnézik...
(Amúgy nekem jobban bejön mindkét ismertebb számából az eredeti verzió, így azokat meg is hallgattam már párszor.)
A negatív reklám is reklám.
Amúgy meg miért, manapság pont nem csak azok vannak felkapva, akik annyira profik. A bugyuta videókat osztják és nézik meg a legtöbben.
Az a nevetséges, hogy mindenki szidja a ci****okat, de mégis mindenki ilyen Nótár Mary-ket, Kis Grófo-kat, meg Dorinákat hallgat.
De mit jelent az, hogy "mulatási"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!