Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent pontosan ez a...

Mit jelent pontosan ez a Youtube üzenet?

Figyelt kérdés

Google-gal fordítottam

Ma bejelentjük a YouTube Partnerprogram (YPP) változásait. Bár továbbra is célunk, hogy az YPP-t minél több csatorna nyitja meg, felismerjük, hogy több óvintézkedésre van szükség a kreatív bevételek védelmére a YouTube ökoszisztémáján keresztül.

TUDJ MEG TÖBBET

Mi változik

A ma bejelentett új jogosultsági feltételek szerint a YouTube-csatornád, már nem jogosult bevételszerzésre, mivel nem felel meg az új küszöbértéknek, amely az elmúlt 12 hónapban és az 1000 előfizetőnél eléri a 4.000 órát. Ennek eredményeképpen a csatornád 2018 február 20-án elveszti a hozzáférést a YouTube-partnerprogramhoz társított összes bevételszerzési eszközhöz és funkcióhoz, hacsak nem lépi túl ezt a küszöböt a következő 30 napban. Ennek megfelelően ez az e-mail 30 nappal azelőtt jelzi, hogy a YouTube Partnerprogram feltételei megszűntek.

A YouTube egyik legfontosabb értéke, hogy bárki számára lehetőséget biztosítson arra, hogy pénzt kereshessen egy virágzó csatornából. Azok az alkotók, akik még nem értek el ezen új küszöbértéket, továbbra is részesülhetnek a Teremtő Akadémián, a Súgónkban és a Teremtő webhely összes forrásán, hogy növeljék csatornáikat. Miután a csatornád eléri az új küszöbértéket, felül kell vizsgálni annak ellenőrzése érdekében, hogy betartja-e az irányelveinket és irányelveinket, és ha igen, akkor a bevételszerzés újra bekapcsolódik.

2018. jan. 20. 09:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Pontosan ezt.

csatornád 2018 február 20-án elveszti a hozzáférést a YouTube-partnerprogramhoz társított összes bevételszerzési eszközhöz

2018. jan. 20. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Eddig elég volt 10000 megtekintés összesen, ezentúl évente 4000 megtekintett óra és 1000 feliratkozó kell, hogy részt vehess a programban. Ezt van 30 napod előteremteni. Sok szerencsét :)
2018. jan. 20. 10:42
 3/12 A kérdező kommentje:
De meg sem tudom osztani a videóimat, sem törölni a hanganyagot azoknál, melyeknél más zenéjét használtam fel, mert a youtube megszüntette a csatornámat már, nem férek hozzá az anyagaimhoz. Szerettem volna, melyeken nem én vagyok az előadó, hogy legalább hang nélkül a versek megmaradtak volna. De lehet, hogy az összes anyagomat törölni fogják február 20-án. Nem tudok versenybe szállni versekkel, nem vagyok botrányhús, sem celeb, sem sztár. Igazságtalannak látom a youtube döntését, hogy elvette az emberektől az örömüket, hogy saját videót készíthetnek, hogy neki csak a befutottak pénze kell.
2018. jan. 20. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Itt kevered a dolgokat. A partnerprogramból való kiesés azt jelenti hogy elveszted a bevételszerzés lehetőségét mindaddig amíg az új feltételeket el nem éred.

Az egy ettől teljesen független dolog hogy az általános felhasználási feltételeket megsértve más műveit töltöd fel a sajátodként és 3 figyelmeztetés után törölték a csatornádat és tartalmát.

Az pedig már csak a te saját felelősséged hogy a feltöltött tartalom 1 példányban létezett a neten, és nem tárolsz/tároltál azokról saját offline biztonsági másolatot.

2018. jan. 20. 11:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem keverek semmit. Nem jön be a saját youtube csatornám már, átrendeztek mindent, le akartam venni a hangot azokról, melyeken más hanganyagot használtam, mert jelenleg úgy vannak fenn, hogy bevételszerzésre alkalmasak. Én csak nem értem, mert versekkel nem lehet felvenni a versenyt sztárokkal, február 20-ig adtak haladékot csupán.
2018. jan. 20. 12:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok letiltva és van mindenből biztonsági másolatom, hogyan állíthatsz olyat, amit nem tudhatsz?
2018. jan. 20. 12:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszadónak a segítséget! Megtaláltam a csatornámat, még megvan. Azt szeretném még kérdezni, hogy február 20-tól megszűnik teljesen a nevem alatt a youtube csatorna a feltöltött mesékkel, gyerekversekkel, saját dalokkal? Meg némítsam el addig azokat a verseket tartalmazó videókat, melyeknek a hanganyagát eddig bevételszerzésként engedélyezték, hátha úgy megmarad a csatornám?
2018. jan. 20. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
nem sikerül érteni, amit olvasol? youtube-csatornád már nem jogosult BEVÉTELSZERZÉSRE. semmit nem fognak megszüntetni, csak nem fogsz pénzt keresni vele...ennyi.
2018. jan. 20. 14:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tehát semmi tennivalóm nincsen.
2018. jan. 20. 15:12
 10/12 anonim válasza:
K**va youtube mindenkit hátbatámad, aki eddig etette. Kígyót melengetett a digitális társadalom a keblén. Rengeteg helyi/kevéssé ismert felhasználó elé állítottak elérhetetlen feltételeket.
2018. jan. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!