Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent pontosan ez a...

Mit jelent pontosan ez a Youtube üzenet?

Figyelt kérdés

Google-gal fordítottam

Ma bejelentjük a YouTube Partnerprogram (YPP) változásait. Bár továbbra is célunk, hogy az YPP-t minél több csatorna nyitja meg, felismerjük, hogy több óvintézkedésre van szükség a kreatív bevételek védelmére a YouTube ökoszisztémáján keresztül.

TUDJ MEG TÖBBET

Mi változik

A ma bejelentett új jogosultsági feltételek szerint a YouTube-csatornád, már nem jogosult bevételszerzésre, mivel nem felel meg az új küszöbértéknek, amely az elmúlt 12 hónapban és az 1000 előfizetőnél eléri a 4.000 órát. Ennek eredményeképpen a csatornád 2018 február 20-án elveszti a hozzáférést a YouTube-partnerprogramhoz társított összes bevételszerzési eszközhöz és funkcióhoz, hacsak nem lépi túl ezt a küszöböt a következő 30 napban. Ennek megfelelően ez az e-mail 30 nappal azelőtt jelzi, hogy a YouTube Partnerprogram feltételei megszűntek.

A YouTube egyik legfontosabb értéke, hogy bárki számára lehetőséget biztosítson arra, hogy pénzt kereshessen egy virágzó csatornából. Azok az alkotók, akik még nem értek el ezen új küszöbértéket, továbbra is részesülhetnek a Teremtő Akadémián, a Súgónkban és a Teremtő webhely összes forrásán, hogy növeljék csatornáikat. Miután a csatornád eléri az új küszöbértéket, felül kell vizsgálni annak ellenőrzése érdekében, hogy betartja-e az irányelveinket és irányelveinket, és ha igen, akkor a bevételszerzés újra bekapcsolódik.

2018. jan. 20. 09:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

pont most néztem, én is.

kb 2 hete szerezem meg egy videóból hirtelen a 10000 nézettséget, írták hogy ellenőrzik, és ha megfelel engedélyezik a bevétel szerzést.

most viszont felmegyek, és már 4000óra nézési idő kell és 1000 feliratkozó...fuck

4000óra nézési idő megvan, de a feliratkozó még csak 82, ebből elég sokára lesz 1000.

Mondjuk azt mondják hogy az első 1000 sub a legnehezebb, utána könnyebben jönnek.

2018. jan. 20. 21:12
 12/12 anonim ***** válasza:

pontosan ennek akart végetvetni a youtube, hogy a 100 feliratkozós májnkráft pistikék videói alatt ne kelljen reklámokra költeni, ha ő bepipálja, hogy engedélyezi a bevételszerzést.

valamilyen szempontból teljesen érthető. én se fizetnék hirdetésre egy olyan csatornán, aminek nincs egy kialakult nézői köre.

2018. jan. 21. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!